Cinema 4D-[Denemedir] Minecraft Assassin's Creed[Wallpaper]

Covpomen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu Denemeyse gerçeğini düşünemyiorum Helal olsun dostum :)[DOUBLEPOST=1389477277,1389477238][/DOUBLEPOST]Birde bir videonda falan farklı skin eklmeyi gösterebilir misin ? senin riginden :)

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu Denemeyse gerçeğini düşünemyiorum Helal olsun dostum :)[DOUBLEPOST=1389477277,1389477238][/DOUBLEPOST]Birde bir videonda falan farklı skin eklmeyi gösterebilir misin ? senin riginden :)

Çok sağol :D

Aslında göstermiştim.Yani direkt buradan anlatayım kolay zaten.Rige tıkladıktan sonra sağ alt kısımda aylar bulunuyor.Oradaki özel skin bölümünden değiştirebilirsin :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben demo indirdim şimdi modelsleri indirdim 13 küsür mb şimdi taşıyıp ekledim ama dosyalarda dosyalar gözükmüyor demo versiyonu yüzünden mi yoksa başka bir şey mi?
full ise kaç mb ? 6gb diye duydum :/

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben demo indirdim şimdi modelsleri indirdim 13 küsür mb şimdi taşıyıp ekledim ama dosyalarda dosyalar gözükmüyor demo versiyonu yüzünden mi yoksa başka bir şey mi?
full ise kaç mb ? 6gb diye duydum :/

Büyük ihtimalle demo yüzündendir.Cinema 4D Studio kullanabilirsin.Kullanışlu ve boyutu yaklaşık olarak 1 GB

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim,çok sağol :) peki normal steve yüklesek profilindeki gibi mi gözükür ?