Snapshot Snapshot 14w02a/b

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Artık Lapis işlevi var ve oyuncuları sinir etcek çünkü enchant basmak için lapis bulmaya gitcek ve az bulma şansı var :(

BAHATR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
süper olmuş artık hem enchant ta ne bastığımızı bilicez hemde hayal gücümüzü daha iyi bir şekilde göstereceğiz survival takılan ve creative takılanlar için eşitlenmiş bir snapshot :D

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blocklar tamamen gereksiz hiç begenmedim onun dışındaki yenilikler cok güzel olmus

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence blocklar dekorasyon amaçlı gelmesi iyi oldu daha iyi heykeller vb. yapılabilir keşke slime block gibi onlarında bi işlevi olsa ve
Mojang çok çalışıyor minecraft bi anda (yani 1-3 yıl bana göre bir anda :DDDDD) nasıl oyun bir anda büyüdü :D bence 1.8 güncellemesi müthiş olacak
1.7 gibi değil bana göre 1.6 gibi bir devrim yaratacak 1.8 .
2.0 ı merakla bekliyorum insallah bir hayvan olmayan birşeyin üstüne binip gidebiliriz .(araba gibi :D)

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
anca yıllar sonra yeni sürüme geçerler
Haklısın ben bile hala 1.6.2.

1.7.* geçmeye üşeniyorum hatta geçmek istemiyorum.
Nedeni yeni çiçek,blok,ağaç ve benzeri şeyler geldiği için modlu oynuyormuşum gibi hissediyorum.
Belki Notch Her birini Alıştıra alıştıra (yavaş yavaş farklı versiyonlarda) yapsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Ani Değişikliğe Karşı hassas insanlar da var.
Bence blocklar dekorasyon amaçlı gelmesi iyi oldu daha iyi heykeller vb. yapılabilir keşke slime block gibi onlarında bi işlevi olsa ve
Mojang çok çalışıyor minecraft bi anda (yani 1-3 yıl bana göre bir anda :DDDDD) nasıl oyun bir anda büyüdü :D bence 1.8 güncellemesi müthiş olacak
1.7 gibi değil bana göre 1.6 gibi bir devrim yaratacak 1.8 .
2.0 ı merakla bekliyorum insallah bir hayvan olmayan birşeyin üstüne binip gidebiliriz .(araba gibi :D)

Ha bu arada Geçen sene 1.7.2 son versiyon denmişti.
Ama 1.7.4 çıktı ve ek olarak 1.8.0 in snapshot'ları çıkmaya başladı.
Bence bu oyunun versiyonları 4.1.0 a kadar gider :D :VV: :creeper:

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değişikliğin ani olması beni de biraz sarstı. Biyom ayarlatında "Eski Biyomlar" adında, 1.7 öncesi biyomları içeren bir ayar olsa iyi olurdu ama. Çünkü yenilikler de hoş baya :D Yeni biyomları seviyorum ama düz karlı yerlerle ovalar en sevdiğim yerler bu yüzden oralara ev yapmıyorum. Minecraft baya ilerleyecek ama o konuda haklısın.

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
enchant felan güzel olmuşta işe yaramayan bloklar :/ olmamış ama ginede güzel olmuş uzun süredir update gelmiyodu zaten :D

emcbag

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bence hızla gelişmeli minecraft denilen hergün en az 3 4 saat oynadığım oyun herşeyi yaptım zevk alamıyorsunuz yenilik iyidir her zaman ama bence zindanlar çoğaltılmalı zindanlarda barbarlar feln olmalı ne bilim saldırgan köy savunmasız köy demirci köyü vs gibi şeyler eklenmeli (haksızmıyım survivalcılar için minecraft sıkıcılaşıyor yeni şeyler lazım)