- En iyi cevaplar
- 0
Bulmasını BileneArtık Lapis işlevi var ve oyuncuları sinir etcek çünkü enchant basmak için lapis bulmaya gitcek ve az bulma şansı var![]()
Bulmasını BileneArtık Lapis işlevi var ve oyuncuları sinir etcek çünkü enchant basmak için lapis bulmaya gitcek ve az bulma şansı var![]()
evtZevkin çıkacağınımı sanıyorsun ?
2.0 ı merakla bekliyorum insallah bir hayvan olmayan birşeyin üstüne binip gidebiliriz .(araba gibi)
Berbat olur :/
baamı dedinDeğişikliğin ani olması beni de biraz sarstı. Biyom ayarlatında "Eski Biyomlar" adında, 1.7 öncesi biyomları içeren bir ayar olsa iyi olurdu ama. Çünkü yenilikler de hoş bayaYeni biyomları seviyorum ama düz karlı yerlerle ovalar en sevdiğim yerler bu yüzden oralara ev yapmıyorum. Minecraft baya ilerleyecek ama o konuda haklısın.
gider madene 1 stack tnt yapar patlatır olay bundan ibaretBulmasını Bilene![]()
Can gidiyor üstüne düşünce merak etme.[DOUBLEPOST=1389553324,1389553281][/DOUBLEPOST]En İyisi Slime Block Olmuşwarp Atlayışlar Çoğalıcak Gibi
![]()
Minecraftın amacını saptırırsınBence blocklar dekorasyon amaçlı gelmesi iyi oldu daha iyi heykeller vb. yapılabilir keşke slime block gibi onlarında bi işlevi olsa ve
Mojang çok çalışıyor minecraft bi anda (yani 1-3 yıl bana göre bir andaDDDD) nasıl oyun bir anda büyüdü
bence 1.8 güncellemesi müthiş olacak
1.7 gibi değil bana göre 1.6 gibi bir devrim yaratacak 1.8 .
2.0 ı merakla bekliyorum insallah bir hayvan olmayan birşeyin üstüne binip gidebiliriz .(araba gibi)
Evet sana dedim.baamı dedin[DOUBLEPOST=1389551719,1389551639][/DOUBLEPOST]
hayatında hiç rehber üstü yetkide bulunmadığın belliCan gidiyor üstüne düşünce merak etme.[DOUBLEPOST=1389553324,1389553281][/DOUBLEPOST]
Minecraftın amacını saptırırsın
mermer ddğini parlar. Ayna gibi olur ama bu normal blok resmen ayrıca mermer dunyada cıkıyor bunu cehenneme koymuslarMermer var. Quartz