- En iyi cevaplar
- 0
hayır değil neden sordun ?hexxit modmu ?
hayır değil neden sordun ?hexxit modmu ?
anladımo raflar felan ne bileyim
farkındaysan ben modern ev demedim dublex ev dedim.. evet karışık yaptım çünkü evin üst katları eğlence mekanları gibi olsun istedim çünkü bir evden çok daha fazlasını istedim ve ben yaptığımı düşünüyorum senin düşüncelerinede saygı duyuyorum... teşekkürlerÇok karışık olmuş bence modern ev biraz daha sade olmalıydıAma dış tasarımındaki sorunların ortadan kalkmaması için bir sebep yok
![]()
Modern olmayan dubleks ev görmedim de o bakımafarkındaysan ben modern ev demedim dublex ev dedim.. evet karışık yaptım çünkü evin üst katları eğlence mekanları gibi olsun istedim çünkü bir evden çok daha fazlasını istedim ve ben yaptığımı düşünüyorum senin düşüncelerinede saygı duyuyorum... teşekkürler![]()
bende nezaman tablolara eleştri gelecek diye bekliyordumTasarımları beğendim , tablolar çok fazla olmuş , bazı yerlerde sade dekor bazen de çok karışık dekorlar kullanmışsın.
Ayrıca boş kalan kısımlar var ama yine de güzel olmuş .
Bunları değerlendirirsen daha iyi yapabilirsin.![]()
senin düşüncen , ama ben genelde 2 ve 3 katlı ve içten merdivenli evlere dubleks derim modern olsun olmasın buda benim görüşüm... en iyisi görüşlerimize saygı duyalımModern olmayan dubleks ev görmedim de o bakıma![]()
saygı duymadığımı söylemedimbende nezaman tablolara eleştri gelecek diye bekliyordumhaklısın biraz abartmışım, evet boş kalan kısımları özellikle yaptım çünkü üst katlar karışık olacağı için birbirini tamamlasın istedim .. kesinlikle değerlendiricem düşüncelerini teşekkürler
[DOUBLEPOST=1389197369,1389197187][/DOUBLEPOST]
senin düşüncen , ama ben genelde 2 ve 3 katlı ve içten merdivenli evlere dubleks derim modern olsun olmasın buda benim görüşüm... en iyisi görüşlerimize saygı duyalım![]()
bende saygı duymadın demedim .s ikimizinde görüşleri farklı bence uzatmayalım saygı duyalım görüşlerimize dedim...[DOUBLEPOST=1389553400,1389197664][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar, Yeni Yaptığım "Apartman" Yakında Sizlerle Olacaktır...saygı duymadığımı söylemedim![]()
değişik bir bakış açısıÇok renkli,pavyon gibi olmuş![]()
oh be sonunda biri fark etti evet konseptim oydu aslında 2 katta ... ayrıyeten yorumun için teşekkürlerCıvıl Cıvıl bir yer olmuş ayrıca 2.kat Bar gibi olmuş![]()
çokk teşekkürlergüzel olmuş
Önemli değil iyi oyunlaroh be sonunda biri fark etti evet konseptim oydu aslında 2 katta ... ayrıyeten yorumun için teşekkürler![]()