HELP BANA PLUGİN YAPMAYI ÖGRETECEK

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Öncelikle Selamun Aleykum Arkadaslar Bende ARtık Kendi Pluginimi Yapmak İstiyorum
Beni Hergun 1 saat 2 saat Çalıştıracak Kişi Arıyorum Skype vb İletisim Bilgileri War

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Kimse kişisel zamanından günde 1-2 saati senin özel dersine ayıramaz. Yapacak olsalar dahi karşılığında ücret isterler haklı olarak. Eğer java plugin yazmayı öğrenmek istiyorsan forumun java bölümüne bakabilirsin. Orada açılmış birçok konu var bu hususta.

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kimse kişisel zamanından günde 1-2 saati senin özel dersine ayıramaz. Yapacak olsalar dahi karşılığında ücret isterler haklı olarak. Eğer java plugin yazmayı öğrenmek istiyorsan forumun java bölümüne bakabilirsin. Orada açılmış birçok konu var bu hususta.
Saygı Deger IRFN Hersey Parayla Olmaz Söyle Bi Durum war Bazıları Parayla YApar Bazıları Ücretsiz Ve Ben Bu Plugin Yazma İşini Kafaya Koydum Bana 30 dk Bile olsa Ders Verecek Kişi Arıyorum -İyi Günler

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Saygı Deger IRFN Hersey Parayla Olmaz Söyle Bi Durum war Bazıları Parayla YApar Bazıları Ücretsiz Ve Ben Bu Plugin Yazma İşini Kafaya Koydum Bana 30 dk Bile olsa Ders Verecek Kişi Arıyorum -İyi Günler
Ben de sana diyorum ki, misal olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
te uzman olan biri skype üzerinden sana günde 1-2 saat
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dersi vermez, her gün bu sorumluluğa girmez, giremez.
Bu işi yapacak kişinin bir işi olduğunda, "aaa çok daha öncemli bir işim var, bizim hergeleye plugin yapmayı öğretecektim" diyeceğini mi sanıyorsun? Ben hevesini kırmak istemiyorum. Forumda gördüğüm herkese yardımcı olurum, şu anda sana da yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu konudan boş çıkmandansa,
https://forum.gamer.com.tr/forums/java-bölümü.158/ gir buraya, en baştan öğrenmeye başla.

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben de sana diyorum ki, misal olarak matematikte uzman olan biri skype üzerinden sana günde 1-2 saat matematik dersi vermez, her gün bu sorumluluğa girmez, giremez.
Bu işi yapacak kişinin bir işi olduğunda, "aaa çok daha öncemli bir işim var, bizim hergeleye plugin yapmayı öğretecektim" diyeceğini mi sanıyorsun? Ben hevesini kırmak istemiyorum. Forumda gördüğüm herkese yardımcı olurum, şu anda sana da yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu konudan boş çıkmandansa,
https://forum.gamer.com.tr/forums/java-bölümü.158/ gir buraya, en baştan öğrenmeye başla.
VERDİGİN CEVAPLAR İÇİN TESSEKURLER MİNETTARIM SANA SENİN KONUN WAR JAVA BÖLÜMÜ SENİ İZLEYEREK BU İŞİ ÖGRENİCEGİME İNANIYORUM VE SKYPEN WARSA EKLERSEN SEVİNİRİM Skype:TheHerqeLe

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
VERDİGİN CEVAPLAR İÇİN TESSEKURLER MİNETTARIM SANA SENİN KONUN WAR JAVA BÖLÜMÜ SENİ İZLEYEREK BU İŞİ ÖGRENİCEGİME İNANIYORUM VE SKYPEN WARSA EKLERSEN SEVİNİRİM Skype:TheHerqeLe
Dediğim gibi Skype üzerinden ders verecek kadar vaktim yok malesef. Ama sen bu işe giriş yaptıktan sonra takıldığın yerler olursa seve seve cevaplarım.
Benim plugin yazmaya giriş konusunu oku, sonra TheLegend'in plugin videolarını izle, iyi bir giriş yapmış olacaksın.
Ayrıca 3-5 günde öğrenebileceğin bir şey olduğunu düşünme. Heves ve zaman lazım.

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi Skype üzerinden ders verecek kadar vaktim yok malesef. Ama sen bu işe giriş yaptıktan sonra takıldığın yerler olursa seve seve cevaplarım.
Benim plugin yazmaya giriş konusunu oku, sonra TheLegend'in plugin videolarını izle, iyi bir giriş yapmış olacaksın.
Ayrıca 3-5 günde öğrenebileceğin bir şey olduğunu düşünme. Heves ve zaman lazım.
Zamanım Bol Ve Sizden Bana Ders verin Demiyorum Boş Vakitlerimizde Seninle Takılırım Demek İStedigim Bu

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eclipse Kullanımı İçin;
Java Forumundaki IRFN'ın Konusunu İncele.
Yazım İçin;
Sunucu Eklentileri(Plugins) Forumundaki TheLegend'in Plugin Yapım Videolarını İzle.

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eclipse Kullanımı İçin;
Yazım İçin;
Sunucu Eklentileri(Plugins) Forumundaki TheLegend'in Plugin Yapım Videolarını İzle.
Çok haklısın ve tekrar iğnelemek istiyorum zaman ve heves ister ben de başlamak isterdim ama biraz uyuşuğumdur bu nedenle o kadar videoyu izlemeye yazıları okumaya üşendim doğrusu

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende Artık Baslıyacam Hangi vide Olursa Olsn ister 2 günlük video olsun[DOUBLEPOST=1390020850,1390020779][/DOUBLEPOST]
Eclipse Kullanımı İçin;
Yazım İçin;
Çok haklısın ve tekrar iğnelemek istiyorum zaman ve heves ister ben de başlamak isterdim ama biraz uyuşuğumdur bu nedenle o kadar videoyu izlemeye yazıları okumaya üşendim doğrusu
Verdiginiz Destekler Ve Yardım İçin Tessekur Ederim

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ben hiçbir bedel almadan öğretirdmi ya heh işte Java bilgim 0000000.1 :D