ShouldToBe
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
siz bunamı şaşırıyonuz ya biz bi arkadaşla komut bloğu ile zombiyi enderdragona bindirmiştik istek gelirse göstericem ben
Göstersiz bunamı şaşırıyonuz ya biz bi arkadaşla komut bloğu ile zombiyi enderdragona bindirmiştik istek gelirse göstericem ben
istersen komut blogu ile drogonu drogona bindir ister taşa bindir bunun dogal olarak minecrafta eklendini bilmiyorduk tuhaf birsey görmek istersen 1.7.4 de isim etiketine reg_ yaz koyuna versiz bunamı şaşırıyonuz ya biz bi arkadaşla komut bloğu ile zombiyi enderdragona bindirmiştik istek gelirse göstericem ben
Kaç yıl önce çıkmıştı hatta 1.9 da çıkmıştı :-D1.8 cikti mi?
Blade III cihazımdan gönderildi
4 yil önce de çıkmıştı.Kaç yıl önce çıkmıştı hatta 1.9 da çıkmıştı :-D
Tmm sustum
Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi
Minecraft okadar eski değil 2010da çıkmıştı :-D4 yil önce de çıkmıştı.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bende alpha 1.8 diyorumMinecraft okadar eski değil 2010da çıkmıştı :-D
Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi
O olayı herkes biliyor arkadaşım bu tavukda 1.7.4'de çıktı bir minecraft sayfasında editörüm o yüzden çıkan şeylerin tamamını araştırıp sayfamıza koyuyoruz ilk kez gördüysen ve çıktığını bilmiyorsan bir şey diyemem tabiistersen komut blogu ile drogonu drogona bindir ister taşa bindir bunun dogal olarak minecrafta eklendini bilmiyorduk tuhaf birsey görmek istersen 1.7.4 de isim etiketine reg_ yaz koyuna ver
ilk kez görüyordum.[DOUBLEPOST=1390041011,1390040980][/DOUBLEPOST]O olayı herkes biliyor arkadaşım bu tavukda 1.7.4'de çıktı bir minecraft sayfasında editörüm o yüzden çıkan şeylerin tamamını araştırıp sayfamıza koyuyoruz ilk kez gördüysen ve çıktığını bilmiyorsan bir şey diyemem tabi
ejderhaya binen gian bide ona bine tavuk denendi ve garip