Nikola Tesla (Elektriğin Babası) Belgeseli

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Nikola Tesla'nın Histroy Channel belgeseli. İlk başta yazı olarak açıcaktım fakat sıkılmamanız için video koydum umarım sıkılmadan izlersiniz.

Bu arada Edison Alternatif Akıma çamur atmak amacı ile milletin önünde alternatif akım ile öldürdüğü fil Topsy:

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzlemedim ama Tesla bu dünyaya gelmiş en iyi dâhilerdendir.
Einstein'a da saygı duyarım ama Tesla ile kıyaslanamaz bile

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Discovery channel'da bi belgesel vardı dünyayı nasıl geliştirdikmi ne öyle bir şey adı şimdi hatırlamıyorum hepsini göstermişti edison'uda tesla'yıda, edison'un alternatif akımı elektikle idamlık mahkumu öldürerek kötülemeye çalışmış ama planı ters tepmişti galiba bakmayada üşeniyorum 43dk.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teslanin belgeseleni can sıkıntısından izlemistim tavsiye ederim ve ben biyede izlemistim ama nerde izlemistimmm hmm..... galiba hatirladimmm "HİSTRİCAL CHANNEL" mi ne var google amcaya sorun o yardimci olur.

Blade III cihazımdan gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi iyi güzelde dediğim gibi belgeselde idamlık mahkumu öldürüyorlardı elektrikle yanlışmıyım ?

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen herkes Nicola Tesla dan nefret ediyordu, ben artik edisondan nefret ediyorum Tesla ya ikramiyesini vermedi . Ve şu an evde kullandigimiz floresani o buldu. O sari ampuller edisonun :) I love Tesla

Blade III cihazımdan gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yakınlarda bobinajcı filan bulabilsem küçük boyutlu bi tesla bobini yapacamda imkan yok :/