Türkiyede Olması Gereken Sunucu Tipleri...

Yazdıklarımda Haklımıyım ?

• Hayır, yanlıyorsun. (Neden ? Lütfen Yorumda Belirtin)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
R

Reloven

Ziyaretçi
Forumda Geziniyordum İlk Olarak Gözüme Çarpan Konular Türk Serverleri İle İlgiliydi Birçogundada Haklılardı Yazan Arkadaşlar. Minecraft Serveri Türkiyede Plugin Serveri Olarak Görülüyor Sadece Pluginden İbaret Hazır Bir Map ile herkes Sunucu Açıyor. Böyle Olmaktansa Mimarisi Çok İyi Olmasa Dahi Güzel Sistemler Oyunda Borsa Vb. Gibi Şeyler Eklediginizde Daha Eğlenceli Hale Geliyor İnsanların Amacı 1 Saatte 100k Kasıp Yeni Başlayanları Kesmek Degil 1 Haftada 5k Kasıp Elmastan Kılıç Almayı Hedeflemeli Bence Gerek Editleyerek Sunucudaki Elmas Sayısını (Örn: 50x50 Alanada 10 Elmas Varsa Bunu 1'e Kadar ) Düşürmek Böyle Bir Sunucuda Oynamak İnsanları Dahada Heveslendirecek Ve Para Kasmaya Hatta Parasını Az Önce Bağsettigim Borsaya Yatırarak Attırıcak Evler Alıp Kiraya Verebilecek Bu Tür Şeyler Çok Fazla Sevildiginden Serveriniz Bir Kaç Günde Tamamen Dolucaktır. tabii ki Bunların Olması İçin Çok Sağlam Bir Ekibinizin Olması Gerekli 100 Kişilik Bir Sunucuda Rehber Moderatör SüperMod Mimar Yazar Gibi Saçma Şeyler Olmaktansa Sadece Admin Ve Moderatör Yada Yönetici Ve Görevli Olması Daha İyi Olur tabii ki Bu Kişiler Hem Çok Bilgili Hemde Dürüst Olmalıdılar 100 Kişilik Bir Sunucuda En Az 10 Kişilik Moderatör Takımı En Az 2 Admin Bulunması Gerekir Birde Vip Konusu Var tabii ki Oda Türk Serverlerinde Çok Abartılıyor Şimdi İsim Vermek İstemiyorum 2012 Yılında Bi Serverde Oynuyordum 5Liraya Adamı İlah Yapıyorlardı Bu İş Böyle Olmamalı Adamın Eşya Kasıcak Zamanı Yoksa Ve Parayla Almak İstiyorsa Ne Pahalı Ne Ucuz Bi Fiyat Koymalısınız Vip Olan Birisine 64 Enc Apple Ateş Atma Gibi Şeyler Yerine P3 Demir Zırh Seti Elmas Kılıc Gibi Şeyler Verilmeli ki Her Zengin Olan Oyunda Kral Olmasın. Türkiyede Imkansız Gibi Olsada Sunucular Premium Olmalı Bence Neden Derseniz Premiumu herkes Alamaz Örnegin 8 9 Yasındaki herkes Alamaz Alanlar Var tabii ki Ama Bu Şekilde Daha Bilinçli Bir Oyuncu Kitlesi Elde Edersiniz Korsan Minecraft Kullanların %80i Ya Parası Yok Yada 6 7 8 Yaşında Serverlere Sırf Grief'lemek Küfretmek Oyun Zevkini Bozmak İçin Giriyorlar Neyse Daha Sonra Devam Ederim Yazmaya İyi Geceler.

Not : İçimden Geçenleri Yazayim Dedim :D Can Sıkıntısı Yani Ama Bunlar Gerçek Eğer Yazdıklarım Türkiyede Uygulanırsa Daha Güzel Bir Server Ortamı Olucaktır Bundan Emin Olabilirsiniz Sevgiler Reloven.

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverlardaki VIP sisteminin saçmalığına bende defalarca şahit oldum, o yüzden birçok kez server değiştirdim ve artık online minecraftı türk sunucularda oynamamaya çalışıyorum :)

A

Asigo64

Ziyaretçi
Sonuna kadar haklısın benim derdim ise bir server de Adminin kardeşini kestim sonra BAN HAMMER HAS BEN BROKEN

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şahsen cracked serverlar mutlaka olmalı az bile olsa, yabancı ülkelerde premium sayısı çok ama bu türkiye için geçerli değil şimdi bu açılan bütün serverlar yada %90'ı premium olsaydı oyuncu sayılarını bi düşünün 20 yapan rekor sayılır.
Hazır haritayada kimse bir çözüm getiremez sonuçta minecraftta builder'lik hayal gücü isteyen bir iş ya 15-20 kişilik bir grup serverlar için harita yapar yada hazır harita kullanılmaya devam edilir.
VIP konusunda haklısın çok fazla abartılıyor VIP olayı, 5 liraya vip önüne geleni öldürüyor bari üyeliğide paralı yapın tanrılar savaşı gibi bi oyun modu çıksın ortaya.
Admin ve moderatör fiyatlarıda çok ucuz oluyor en basit server'da bile adminlik 50 liradan başlamalı 10 liraya 1 ay 15 liraya sınırsız adminlik, böyle saçma işmi olur kardeşim ?
Pluginler konusundada haklısın ama türkiyeye biraz alıştıra alıştıra göstermek gerekiyor, direk kasılması zor, emek isteyen bir server ile çıkarsan piyasaya oyuncu sayısı çok düşük olur.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen cracked serverlar mutlaka olmalı az bile olsa, yabancı ülkelerde premium sayısı çok ama bu türkiye için geçerli değil şimdi bu açılan bütün serverlar yada %90'ı premium olsaydı oyuncu sayılarını bi düşünün 20 yapan rekor sayılır.
Hazır haritayada kimse bir çözüm getiremez sonuçta minecraftta builder'lik hayal gücü isteyen bir iş ya 15-20 kişilik bir grup serverlar için harita yapar yada hazır harita kullanılmaya devam edilir.
VIP konusunda haklısın çok fazla abartılıyor VIP olayı, 5 liraya vip önüne geleni öldürüyor bari üyeliğide paralı yapın tanrılar savaşı gibi bi oyun modu çıksın ortaya.
Admin ve moderatör fiyatlarıda çok ucuz oluyor en basit server'da bile adminlik 50 liradan başlamalı 10 liraya 1 ay 15 liraya sınırsız adminlik, böyle saçma işmi olur kardeşim ?
Pluginler konusundada haklısın ama türkiyeye biraz alıştıra alıştıra göstermek gerekiyor, direk kasılması zor, emek isteyen bir server ile çıkarsan piyasaya oyuncu sayısı çok düşük olur.

Adminlik satılmamalı bile !

R

Reloven

Ziyaretçi
Bahsetmiş Oldugum Sunucu Tipinin Tıpa Tıp Aynısını Yapmıştım Ancak Biliyosunuz Forum Adminleriyle İlgili Teknik Sorun Oldugu İçin Açamamıstık Eğer O Serveri Açabilseydik Türk Serverlerine Yeni Bir Çağ Görünebilirdi.

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten türkiyede premium server açılırsa ya kimse girmez yada en fazla 10 20 kişi girer.
Türkiyede ya gamer az ya kimsenin oyun alacak durumu yok.
Umarım buna alınan çıkmaz

Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede EMEK İsteyen bir sunucunun çok uzun süre açık kaldığını şahsen görmedim...
Açıkçası şaşırılacak bir durum değil.
Minecraft oynayan topluluğun %80'inin 12 Yaşın altında olduğunu veya da zihin yaşı 8 yaşının altında olduğunu da göz önünde bulundurursak Türkiye de Minecraft ın durumu çok çok vahim...

Kanımca 100 kişi girip lapisli olan bir sunucuya girmekten ise 5 kişi giren ama emek isteyen bir sunucuya girmeyi tercih ederim.