R
Reloven
Ziyaretçi
Forumda Geziniyordum İlk Olarak Gözüme Çarpan Konular Türk Serverleri İle İlgiliydi Birçogundada Haklılardı Yazan Arkadaşlar. Minecraft Serveri Türkiyede Plugin Serveri Olarak Görülüyor Sadece Pluginden İbaret Hazır Bir Map ile herkes Sunucu Açıyor. Böyle Olmaktansa Mimarisi Çok İyi Olmasa Dahi Güzel Sistemler Oyunda Borsa Vb. Gibi Şeyler Eklediginizde Daha Eğlenceli Hale Geliyor İnsanların Amacı 1 Saatte 100k Kasıp Yeni Başlayanları Kesmek Degil 1 Haftada 5k Kasıp Elmastan Kılıç Almayı Hedeflemeli Bence Gerek Editleyerek Sunucudaki Elmas Sayısını (Örn: 50x50 Alanada 10 Elmas Varsa Bunu 1'e Kadar ) Düşürmek Böyle Bir Sunucuda Oynamak İnsanları Dahada Heveslendirecek Ve Para Kasmaya Hatta Parasını Az Önce Bağsettigim Borsaya Yatırarak Attırıcak Evler Alıp Kiraya Verebilecek Bu Tür Şeyler Çok Fazla Sevildiginden Serveriniz Bir Kaç Günde Tamamen Dolucaktır. tabii ki Bunların Olması İçin Çok Sağlam Bir Ekibinizin Olması Gerekli 100 Kişilik Bir Sunucuda Rehber Moderatör SüperMod Mimar Yazar Gibi Saçma Şeyler Olmaktansa Sadece Admin Ve Moderatör Yada Yönetici Ve Görevli Olması Daha İyi Olur tabii ki Bu Kişiler Hem Çok Bilgili Hemde Dürüst Olmalıdılar 100 Kişilik Bir Sunucuda En Az 10 Kişilik Moderatör Takımı En Az 2 Admin Bulunması Gerekir Birde Vip Konusu Var tabii ki Oda Türk Serverlerinde Çok Abartılıyor Şimdi İsim Vermek İstemiyorum 2012 Yılında Bi Serverde Oynuyordum 5Liraya Adamı İlah Yapıyorlardı Bu İş Böyle Olmamalı Adamın Eşya Kasıcak Zamanı Yoksa Ve Parayla Almak İstiyorsa Ne Pahalı Ne Ucuz Bi Fiyat Koymalısınız Vip Olan Birisine 64 Enc Apple Ateş Atma Gibi Şeyler Yerine P3 Demir Zırh Seti Elmas Kılıc Gibi Şeyler Verilmeli ki Her Zengin Olan Oyunda Kral Olmasın. Türkiyede Imkansız Gibi Olsada Sunucular Premium Olmalı Bence Neden Derseniz Premiumu herkes Alamaz Örnegin 8 9 Yasındaki herkes Alamaz Alanlar Var tabii ki Ama Bu Şekilde Daha Bilinçli Bir Oyuncu Kitlesi Elde Edersiniz Korsan Minecraft Kullanların %80i Ya Parası Yok Yada 6 7 8 Yaşında Serverlere Sırf Grief'lemek Küfretmek Oyun Zevkini Bozmak İçin Giriyorlar Neyse Daha Sonra Devam Ederim Yazmaya İyi Geceler.
Not : İçimden Geçenleri Yazayim Dedim
Can Sıkıntısı Yani Ama Bunlar Gerçek Eğer Yazdıklarım Türkiyede Uygulanırsa Daha Güzel Bir Server Ortamı Olucaktır Bundan Emin Olabilirsiniz Sevgiler Reloven.
Not : İçimden Geçenleri Yazayim Dedim