Ücretsiz Gift Code Çekilişi

Poizoom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yöneticilerle iletişime geçtim fakat 1 gün olmasına rağmen cevap alamadım. Bende konuyu burada açmakta karar kıldım.

Yapmanız gerek çok basit. Konuyu beğenmeniz ve "Katılıyorum" şeklinde yorum atmanız yeterli olacaktır.

Çekiliş 20.1.2014 tarihinde, saat 20:00 olduğunda bitecektir. Eğer katılımcı sayısı 15'den az ise süre uzatılacaktır.

Edit : Çekiliş istek üzerine 17:00'a çekilmiştir. 16:59:59'dan sonra gelen katılım mesajları kabul edilmeyecektir.

////////////////////////////// Katılanlar //////////////////////////////
1 - owen_1
2 - Covpomen
3 - Helter
4 - pTm_G
5 - G4mesFT
6 - vanth
7 - Prospekt
8 - quarizmat
9 - batman10
10 - ElmasDelisi212
11 - asdafdas
12 - maruf61
13 - thebaros24
14 - Cяeativє
15 - TReis
16 - SnoWBallerSchaffer79
17 - ByLike77
18 - Harikayigit
19 - bonubon12
20 - superchargedcreeper
21 - headshot578
22 - Not Enough Emerland
23 - MrBerkant[TR]
24 - ¿¡€rsïÑ¡¿ (Nick Sorunlu)
25 - Reisxtr
26 - MorbidAngels
////////////////////////////// Katılanlar //////////////////////////////

//////////////////////////////////////////////////////////// Kazanan ////////////////////////////////////////////////////////////

7 numara ile Prospekt adlı üye kazanmıştır. Eğer mesaj atarsa gift code'unu alabilir.

//////////////////////////////////////////////////////////// Kazanan ////////////////////////////////////////////////////////////

//////////////////////////////////////////////////////////// Bilgi ////////////////////////////////////////////////////////////

Bu hafta içerisinde veya gelecek hafta tekrar çekiliş yapacağım. Takipte kalın :)

//////////////////////////////////////////////////////////// Bilgi ////////////////////////////////////////////////////////////

Son düzenleme:

Poizoom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum.

Beğeni kasma kokusu aldım biraz amma.

İyi de kardeşim, benim de birazcık kârım olmalı bu konuda. Beğeni zaten sanal bir şey.

Lütfen konumu baltalama. Ayrıca ben sadece insanların beğenip, yorum atmalarını istiyorum. Onu yap, şunu yap, bunu beğen, bunu izle, buna abone ol gibi 1000 tane görev vermiyorum.[DOUBLEPOST=1390155893,1390154177][/DOUBLEPOST]
Hocam konuyu beğenir misiniz?