Poizoom
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Yöneticilerle iletişime geçtim fakat 1 gün olmasına rağmen cevap alamadım. Bende konuyu burada açmakta karar kıldım.
Yapmanız gerek çok basit. Konuyu beğenmeniz ve "Katılıyorum" şeklinde yorum atmanız yeterli olacaktır.
Çekiliş 20.1.2014 tarihinde, saat 20:00 olduğunda bitecektir. Eğer katılımcı sayısı 15'den az ise süre uzatılacaktır.
Edit : Çekiliş istek üzerine 17:00'a çekilmiştir. 16:59:59'dan sonra gelen katılım mesajları kabul edilmeyecektir.
Yapmanız gerek çok basit. Konuyu beğenmeniz ve "Katılıyorum" şeklinde yorum atmanız yeterli olacaktır.
Çekiliş 20.1.2014 tarihinde, saat 20:00 olduğunda bitecektir. Eğer katılımcı sayısı 15'den az ise süre uzatılacaktır.
Edit : Çekiliş istek üzerine 17:00'a çekilmiştir. 16:59:59'dan sonra gelen katılım mesajları kabul edilmeyecektir.
////////////////////////////// Katılanlar //////////////////////////////
1 - owen_1
2 - Covpomen
3 - Helter
4 - pTm_G
5 - G4mesFT
6 - vanth
7 - Prospekt
8 - quarizmat
9 - batman10
10 - ElmasDelisi212
11 - asdafdas
12 - maruf61
13 - thebaros24
14 - Cяeativє
15 - TReis
16 - SnoWBallerSchaffer79
17 - ByLike77
18 - Harikayigit
19 - bonubon12
20 - superchargedcreeper
21 - headshot578
22 - Not Enough Emerland
23 - MrBerkant[TR]
24 - ¿¡€rsïÑ¡¿ (Nick Sorunlu)
25 - Reisxtr
26 - MorbidAngels
//////////////////////////////////////////////////////////// Kazanan ////////////////////////////////////////////////////////////
7 numara ile Prospekt adlı üye kazanmıştır. Eğer mesaj atarsa gift code'unu alabilir.
//////////////////////////////////////////////////////////// Kazanan ////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////////////////// Bilgi ////////////////////////////////////////////////////////////
Bu hafta içerisinde veya gelecek hafta tekrar çekiliş yapacağım. Takipte kalın
//////////////////////////////////////////////////////////// Bilgi ////////////////////////////////////////////////////////////
1 - owen_1
2 - Covpomen
3 - Helter
4 - pTm_G
5 - G4mesFT
6 - vanth
7 - Prospekt
8 - quarizmat
9 - batman10
10 - ElmasDelisi212
11 - asdafdas
12 - maruf61
13 - thebaros24
14 - Cяeativє
15 - TReis
16 - SnoWBallerSchaffer79
17 - ByLike77
18 - Harikayigit
19 - bonubon12
20 - superchargedcreeper
21 - headshot578
22 - Not Enough Emerland
23 - MrBerkant[TR]
24 - ¿¡€rsïÑ¡¿ (Nick Sorunlu)
25 - Reisxtr
26 - MorbidAngels
7 numara ile Prospekt adlı üye kazanmıştır. Eğer mesaj atarsa gift code'unu alabilir.
Bu hafta içerisinde veya gelecek hafta tekrar çekiliş yapacağım. Takipte kalın
Son düzenleme: