- En iyi cevaplar
- 0
Bi dk ona göre bir şey var bulamıyorumNeyse. gene en az 100[birimi neydi] çıkarmıyo mu?![]()
Bi dk ona göre bir şey var bulamıyorumNeyse. gene en az 100[birimi neydi] çıkarmıyo mu?![]()
Zaten o 100[birimini unuttum] ses normal insan kulağına da zararlıBi dk ona göre bir şey var bulamıyorum![]()
DB Desibel ?[DOUBLEPOST=1390156170,1390155986][/DOUBLEPOST]Havaalanı için evde bunlardan bi tane varZaten o 100[birimini unuttum] ses normal insan kulağına da zararlı
DB Desibel ?[DOUBLEPOST=1390156170,1390155986][/DOUBLEPOST]Havaalanı için evde bunlardan bi tane var
![]()
O değilde çocuklarımdada böyle bir şey oluyormuş ailecek sapık damgası yeriz lanSEN gene iyisin
Çocuğun mu vardı lanO değilde çocuklarımdada böyle bir şey oluyormuş ailecek sapık damgası yeriz lan![]()
Gelecek planı yapıyoruz azcık saygılı olun :/Çocuğun mu vardı lan![]()
Sana bu tipinle anca ****** verirler diycem de bende sanki çok varGelecek planı yapıyoruz azcık saygılı olun :/
Ses birimi dB (desibel)'dir.Zaten o 100[birimini unuttum] ses normal insan kulağına da zararlı
Yardım icin söyledim bunu da maydanoz haline getirmeyin.Forumun prof. d**entleri belli oluyo!1!1!bir