Minecraft Crash Report Hatası!(1.7.4)

digger01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar forumda yeniyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim.MC ye girince böyle hata veriyor.Java son sürüm yüklü.
Windows Vista dayken sıkıntı yoktu. Win 7 ye geçtim. Böyle oldu.Nolur yardım edin ?

Qiang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teamextreme kullanıyorsun gördüğümüz kadarıyla o launcher versiyon dosyalarını hatalı bir siteden yüklüyor yani bu sorun gayet normal .minecraft ı sil teamextreme kullanma ben "KeiNett" kullanıyorum her versiyona girebiliyor denemeni tavsiye ederim .

digger01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teamextreme kullanıyorsun gördüğümüz kadarıyla o launcher versiyon dosyalarını hatalı bir siteden yüklüyor yani bu sorun gayet normal .minecraft ı sil teamextreme kullanma ben "KeiNett" kullanıyorum her versiyona girebiliyor denemeni tavsiye ederim .
Teşekkürler
Link atabilir misiniz ? Zahmet olmazsa
Ama diğer bilgisayarda ve arkadaşlarımda sıkıntı yok.

Krebron

Arminas Prime
En iyi cevaplar
0
Kardeşim minecraft.net adresine gir premium al kendine hayatı yaşa karne hediyesi falan de babana alsın bu forumda crack paylaşmak yasak
-Iyi forumlar

Repelliuss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartını güncellemelisin. Teamextreme kullanıyorum ve herhangi bir sorunu yok.İnternetten nasıl güncelleştireceğine bakabilirsin.Eğer son sürüm gibi bir hata verirse Windows update'de kesinlikle vardır.Orada güncellemeleri denetle . İki seçenek vardır biri önemli güncellemeler diğeri de kullanıcıya bağlı.Genellikle kullanıcıya bağlıdadır.O seçeneğe tıklayarak ekran kartınızı bulun.Kutucuğu işaretleyin.Diğer kutucuklar boş kalsın. Bunu önemli güncellemelerde de yapın.Bütün kutucukları boş bırakın.Yüklemeyi başlatın sorununuz çözülür.Sorun video kartınızın driver'ının eskiliğinden kaynaklanıyor.

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim minecraft.net adresine gir premium al kendine hayatı yaşa karne hediyesi falan de babana alsın bu forumda crack paylaşmak yasak
-Iyi forumlar
Parası olmayanlar var olanların var illa 19 EURO'yu koca bir oyun için harcamayı düşünmezsin herhalde hesaplama tutarsa 50 TL tutar crack indirmek şart ya arkadaş birisine teamviever ID'sini verip halledecez yada başka bir crack kullanmaktan şartı kalmıyacak