Bir şehir yapımına başladım / şehir gelişiyor ( %10 filan )

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shaders 1.6.4 kullanabiliyorum istersen :) 1.6.2 de olabilir tam emin değilim.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Owen kardeş %50 yapıp koysaydın daha güzel hoş olurmuş ama windwill çok küçük olmuş biraz daha genişletebilirsin. Arkasına bir tarla atarsan ve şu dönen şeyinede beyaz katsaymışsın biraz hoş görünebilirmiş. Ayrıca orda dağ evleri güzel olurdu. Bide 2 katlı evler. O bölgede çok yaratıcı şeyler çıkabilir. Denersen başarırsın. Şehir yapmaya odaklanma yeni yeni şeyler geliştirmeye çalış.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Owen kardeş %50 yapıp koysaydın daha güzel hoş olurmuş ama windwill çok küçük olmuş biraz daha genişletebilirsin. Arkasına bir tarla atarsan ve şu dönen şeyinede beyaz katsaymışsın biraz hoş görünebilirmiş. Ayrıca orda dağ evleri güzel olurdu. Bide 2 katlı evler. O bölgede çok yaratıcı şeyler çıkabilir. Denersen başarırsın. Şehir yapmaya odaklanma yeni yeni şeyler geliştirmeye çalış.

Tarla zaten olacak.Windmill'in küçük olduğunu sonradan farkettim.Ayrıca pervanesine beyaz yün katınca texture pack'ten dolayı kötü gözüküyordu.O yüzden kırmızı yaptım.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yeni fotoğraflar ekledim.Kilise ve yanındaki eve madnes'ten baktım açık açık söylüyorum.Ama dağın kenarındaki evi kendim yaptım.