Kaan316
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
böle masa üstleri nasıl yaplıyor ya ogün birinde daha gördüm skyrdim gibi mana barında cpu kullanımı can barında disk c yeri staminadada d saat e hemen onların yanında nasl yapılıyooo ?
böle masa üstleri nasıl yaplıyor ya ogün birinde daha gördüm skyrdim gibi mana barında cpu kullanımı can barında disk c yeri staminadada d saat e hemen onların yanında nasl yapılıyooo ?
cok saol kank[DOUBLEPOST=1390323978,1390322410][/DOUBLEPOST]türkçe tema bulamadım yaRainmeter var indiriyorsun.Sonra birkaç "kabuk" diye bir şeyler var temalar yani.Onları indiriyorsun.DH de ana konusu var bak oradan.
Masaüstü fotoya for <3![]()
Nasıl oldu bu .DDDDDD
O bilgisayar yaklasik 1990 De veya ondan önce bir yilda cikdi ancak windows 7 profesional 2007-2008 De cikdi Mantigini ayakta alkisliyorum kardeşim![]()
Nasıl oldu bu .DDDDDD
amaç yaratıcılık...O bilgisayar yaklasik 1990 De veya ondan önce bir yilda cikdi ancak windows 7 profesional 2007-2008 De cikdi Mantigini ayakta alkisliyorum kardeşim![]()
Bilgisayarda kaç gb ram var la o kadar oyun nedirHadi bende eskisi ile yenisini koyiyim şuanki daha farklıda çekmek zor geldi
Eski:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yeni:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bende 999 gb ram olsa bile o kadar oyun yüklemezdim masaüstüne bakHadi en son halinide atıyım merak etmeyin
Son sürüm :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Not: Ram 2GB çok düşük biliyom![]()
oyunlar klasöründe daha 20 oyun var bide d klasöründe masaüstünde olmayan bir iki taneBende 999 gb ram olsa bile o kadar oyun yüklemezdim masaüstüne bak:ADADA