Hakan35
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Bu haritayı Fare Düşmanı İnşaat Yarışması için yaptık ve forumda paylaşmak istedik yaklaşık 2 hafta da bitirebildik. Günde sadece bir saat kadar uğraşabildim iş ve okul dolayısı ile iki arkadaşım da bana yardım ettiler sağolsunlar iç dizayn da v.s. Çok uzatmadan resimlerin toplandığı linki vereyim umarım beğenirsiniz.
İndirme linki:
Resimlerin Linki:
Hertürlü eleştiriye açığız yapacağınız her eleştiri veya yorum bizim için çok değerlidir ve dikkate alınacaktır bu işlerde daha acemi olduğumuz için yorumlarınıza ihtiyacımız var herkese şimdiden teşekkürlerimizi iletiriz.
Bu projede bana yardım eden arkadaşlarım Aykan Turhan ve Mehmet Çiçekliye sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
Bu da shader ile çektiğim bir foto bana güzel göründüğü için eklemek istedim.
İndirme linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Resimlerin Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Hertürlü eleştiriye açığız yapacağınız her eleştiri veya yorum bizim için çok değerlidir ve dikkate alınacaktır bu işlerde daha acemi olduğumuz için yorumlarınıza ihtiyacımız var herkese şimdiden teşekkürlerimizi iletiriz.
Bu projede bana yardım eden arkadaşlarım Aykan Turhan ve Mehmet Çiçekliye sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
Bu da shader ile çektiğim bir foto bana güzel göründüğü için eklemek istedim.
Son düzenleme: