Okuldaydım, Özür Dilerim...
Özel Okulda 10 Saat Geçiriyorum Da

Cevabın Biraz Sonra Hazır.

[DOUBLEPOST=1390410058,1390409458][/DOUBLEPOST]
Bisey sorucam simdi marketi olusturdum tabela ile ama medela bi kere aliyon biraz bekliyon sonra tekrar aliyon yani pes pese alinmiyor 3 4 saniyede bir onu nasil pes pese yapicam
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bak, Eğer ChestShop Plugini Kullanıyorsan, "CONFİG" Dosyasına Gir Ve EN Baştaki Şu Satırları Bul:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PREFERRED_ECONOMY_PLUGIN: "iconomy"
#WHEN NOT USING VAULT. Preferred (if not found, uses any other) economy plugin (iConomy, BOSEconomy, Essentials).
SHOP_INTERACTION_INTERVAL: 100
#(In 1/1000th of a second) How often can a player use the shop sign?
IGNORE_CREATIVE_MODE: false
#Do you want to allow using shops to people in creative mode?
REVERSE_BUTTONS: false
#If true, people will buy with left-click and sell with right-click.
ALLOW_SIGN_CHEST_OPEN: true
#Can shop's chest be opened by owner with right-clicking a shop's sign?
ALLOW_LEFT_CLICK_DESTROYING: true
#If true, if you left-click your own shop sign you won't open chest's inventory, but instead you will start destroying the sign.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeşil İle Yazılmış Yerin Yanındaki Rakam, Kaç Salisede Bir Eşya Satıp Alabilecekleri Süredir. Normali 100 Salise (1 Saniye) dir.
Örneğin 10 Saniyede Bir Alınmasını İstiyorsan, Yanına İki Sıfır Ekle. (1000 Salise). Veya Kendine Göre Ayarla.
Yardımcı Olabildiysem Birkaç Beğeniyi Hakettiğimi Düşünüyorum 
Bu Arada Server Senin Mi? Bide İp Atsana Bir Bakayım Servere

Özelden At Ama.
[DOUBLEPOST=1390410448][/DOUBLEPOST]
Bende bir soru sormak istiyorum. Modsuz ve programsız bir şekilde, nasıl kılıca veya herhangi bir eşyaya şekilli ve renkli isim verebiliriz ? Kitaba renkli yazı yazma yöntemini anlatma. Onu denedim olmuyor.
Üzgünüm, Fakat Bunun Hakkında Hiçbir Bilgim Yok Maalesef :/

Belki Bunu Modlarla Yapabilirsin.
Ancak Serverde De Yapabilirsin. Anlatmamı İstersen Buradan Söyleyebilirsin.