açtıgınız konuyu buldum ve indirdim küçük bir kutu açıldı 1.7.2 yi seçip indirdim ancak oyunu açamıyorumForumda arama yap benim konum var oradan indirebilirsin
öncelikle o küçük kutu dediğiniz Skydaz launcherdir (bkz: skydaz.com ) Ve olması lazım hatayı anlamadımaçtıgınız konuyu buldum ve indirdim küçük bir kutu açıldı 1.7.2 yi seçip indirdim ancak oyunu açamıyorum
![]()
ingilizcem iyi degilöncelikle o küçük kutu dediğiniz Skydaz launcherdir (bkz: skydaz.com ) Ve olması lazım hatayı anlamadım
ya allahım susun ya
x ray'ın çıktığını herkes biliyo artık
zaten bunla ilgili bi kaç kişi konu açtı
İbretlik !bence indirme ben o mod yüzünden 1 en iyi kankamı kaybettim x ray kullanıyodum gold kazıyodum bedrockun ordaydı bedrockun ardındaydı bana nod us kullandığımı söledi bende hayır dedim sonunda itiraf ettim x ray kullanıyom dedim oda ıp ban attı![]()
O küçük kutunun bir adı var ona bu şekilde hitap edemezsin .s .söncelikle o küçük kutu dediğiniz Skydaz launcherdir (bkz: skydaz.com ) Ve olması lazım hatayı anlamadım
ACT tam olarak onu söylemek istemiştimO küçük kutunun bir adı var ona bu şekilde hitap edemezsin .s .s
Skydazın yapmış olduğu setup dosyaları, microsoft Net Fremework 4 ya da üstü bir NF sürümü ile çalışmaktadır, kurulu değilse yüklensin sorun ortadan kalkar.