MegaPlay
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Kendi Hamachili Bukkit serverime Hub sunucu kurdum.Bungeecord ile bağladım serverleri.
Fakat şöyle bir sorun var.
/server Creative yazıyorum.Oyun içinden komut ile yazınca servere ışınlanma gerçekleşiyor.
Ama Ben serverin daha konforlu olması açısından Pusulaya sağ tıkladıklarında server seçenekleri açılsın istiyorum.
Bunun için ise Compassnavigation adlı plugini yükledim.Bu plugin simgeye tıklandığı zaman komut çalıştırmaya yarıyor.
Ben Komut olarak /server Creative ayarladım fakat simgeye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.Servere ışınlamıyor.
Plugin aşağıda gördüğünüz gibidir.
PLUGİNDEN ANLAYANLAR LÜTFEN CEVAP VERSİN.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
@>>TheLegend<<
@SuperEgeN7
YA NOLUR ARTIK BİRİSİ YARDIM ETSİN BEKLEMEKTEN,ARAŞTIRMAKTAN SIKILDIM.
Kendi Hamachili Bukkit serverime Hub sunucu kurdum.Bungeecord ile bağladım serverleri.
Fakat şöyle bir sorun var.
/server Creative yazıyorum.Oyun içinden komut ile yazınca servere ışınlanma gerçekleşiyor.
Ama Ben serverin daha konforlu olması açısından Pusulaya sağ tıkladıklarında server seçenekleri açılsın istiyorum.
Bunun için ise Compassnavigation adlı plugini yükledim.Bu plugin simgeye tıklandığı zaman komut çalıştırmaya yarıyor.
Ben Komut olarak /server Creative ayarladım fakat simgeye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.Servere ışınlamıyor.
Plugin aşağıda gördüğünüz gibidir.
PLUGİNDEN ANLAYANLAR LÜTFEN CEVAP VERSİN.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
@>>TheLegend<<
@SuperEgeN7
YA NOLUR ARTIK BİRİSİ YARDIM ETSİN BEKLEMEKTEN,ARAŞTIRMAKTAN SIKILDIM.
Son düzenleme: