Hub Server Sorunu Lütfen Yardım

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Kendi Hamachili Bukkit serverime Hub sunucu kurdum.Bungeecord ile bağladım serverleri.
Fakat şöyle bir sorun var.
/server Creative yazıyorum.Oyun içinden komut ile yazınca servere ışınlanma gerçekleşiyor.
Ama Ben serverin daha konforlu olması açısından Pusulaya sağ tıkladıklarında server seçenekleri açılsın istiyorum.
Bunun için ise Compassnavigation adlı plugini yükledim.Bu plugin simgeye tıklandığı zaman komut çalıştırmaya yarıyor.
Ben Komut olarak /server Creative ayarladım fakat simgeye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.Servere ışınlamıyor.
Plugin aşağıda gördüğünüz gibidir.

PLUGİNDEN ANLAYANLAR LÜTFEN CEVAP VERSİN.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

@>>TheLegend<<
@SuperEgeN7
YA NOLUR ARTIK BİRİSİ YARDIM ETSİN BEKLEMEKTEN,ARAŞTIRMAKTAN SIKILDIM.

Son düzenleme:

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
CompassNavigation eklentisinin Bungee desteği bulunuyor zaten.
Şu örnek config dosyasını inceleyin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GÜNCEL[DOUBLEPOST=1390476219,1390420812][/DOUBLEPOST]@IRFN Nasıl yapılıyor config.yml yi inceledim ama hiçbir şey anlamadım.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Plugini şahsen kullanmadım hiç, şu an yardımcı olamam. Biraz araştırmanı öneririm.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten buna bakmıştım.Ben nasıl serverleri bağlayacağımı soruyorum.Burda Warp falan ayarlıyor.
Şu anda mc açılmadığı için komutu tam olarak bakamıyorum ama /GuestCraft help yazarsanız bütün komutlar çıkacaktır ordan /GuestCraft server gibi bir komut çıkcak o komutla yapcaksınız warp yerine server yani bide serverinizin bugeecordaki adını yazcaksınız.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anda mc açılmadığı için komutu tam olarak bakamıyorum ama /GuestCraft help yazarsanız bütün komutlar çıkacaktır ordan /GuestCraft server gibi bir komut çıkcak o komutla yapcaksınız warp yerine server yani bide serverinizin bugeecordaki adını yazcaksınız.
/gc addcommand item name command
/gc addserver item name -s Server
bu şekilde
addcommand yerinde
/server creative yazsam olur mu ?

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
./gusetcraft addserver itemno isim -s serveradı
şeklinde bir komut var.dediğiniz gibi bir şey yok.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@IRFN in dedigi pluginin kullanimini 6 maddeyle basit bir sekilde anlatiyim :)
1. Compassnav setup 1 yaziyoruz (1= 1. Slot)
2. Compassnav setup bungee serveradi
3. Compassnav item (elimizdeki item neyse onu Slot a koyar)
4. Compassnav lore aciklama (her kod bir satir olarak eklenir "aciklama" yerini bos birakirsaniz silinir
5. Compassnav name isim (itemin ismini degisme)
6. Son olarak Compassnav enable
-2.,3.,4. Vs slotlari degismek icin yalnizca 1. Maddedeki "1" numarasini degismen yeterli :)-
İyi forumlar...

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi