TelluxMatic
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Demek istediğini anlayamadım.Senin char.png dosyan ile arkadaşın skini aynı sanırım?arkadaşımın skini minecrafttaki charımla aynı neden
Demek istediğini anlayamadım.Senin char.png dosyan ile arkadaşın skini aynı sanırım?arkadaşımın skini minecrafttaki charımla aynı neden
İsim aynı olursa skin aynı olur ama premium ise eğer steve.png aynı ise onu değiştirmek gerekir.arkadaşımın skini minecrafttaki charımla aynı neden
Benim Serverime TF2 Nasıl Kurabilirim Tamamen Ayrıntılı Bir Bilgi Bulamadım Lütfen Yardım Edin!
Şöyle yap ; /none yaz yada /reload.Serverda deneyim dedi ve /tree yazdım ama artık agac buyutemiyom kemik tozu ile acil yardım!!!!![]()
ve bu /tree nasıl olcak kapatmam lazım agac büyümüyo svde kemik tozu ile[DOUBLEPOST=1390588589,1390588525][/DOUBLEPOST]Bu plugini bilmiyordum ve biraz inceledim , şöyle anlatıyor ;
1 - Plugini at serveri yeniden başlat.
2 - WorldEdit pluginiyle arena'yı(Kapışma alanı) seç.
3 - Şu komutu yaz ; /tf2 create map <HaritaAdı>
4 - Daha sonra Oyuncu limitini belirle.Belirlemek için şu komutu yaz ; /tf2 set playerlimit <HaritaAdı> <KaçKişiOlacak>.Yalnız çok yüksek olmayacak hata alabilirmişsin.
5 - Yanlış anlamamışımdır umarım şöyle diyor , Kırmızı takım oyun başlarken diğer takımdan geç başlıyormuş.Onu belirle diyor ve bu saniye şeklinde olacak.Komut /tf2 set redtp <HaritaAdı> <KaçSaniye>
6 - Ve zaman limitini ayarla diyor.Komut ; /tf2 set timelimit <HaritaAdı> <Zaman>.Bu saniye mi dakika mı belirtmemiş.Üzgünüm
Team Fortress 2 Oyuna Girmek İçin Tabela Nasıl Yapılır ?
![]()
Örnek Bir Tabela ;
![]()
Team Fortress 2 Haritasında Yaptığımız Komutlar Değişikler Vs. Nasıl Bakarız?
Şu komut kullanılır ; /tf2 checkdata <Haritaİsmi>
Ben bukadar anlayabildim daha detaylı ;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sağol İŞE YARADIŞöyle yap ; /none yaz yada /reload.![]()
Önemli değil.Umarım yardımcı olabilmişimdir.ve bu /tree nasıl olcak kapatmam lazım agac büyümüyo svde kemik tozu ile[DOUBLEPOST=1390588589,1390588525][/DOUBLEPOST]
Sağol İŞE YARADI![]()
/rg flag WGADI enderpearl deny = Ender Pearl Kapar.Bis soum olucak parkur yapıyom svemde ama orda tpa olmamaları ve ender incisi kullanmamaları düsünce canı gitmememeli yani parkur için wg komutları lazım soylerseniz sevinirim
Çok Sağol[DOUBLEPOST=1390632577,1390631455][/DOUBLEPOST]Birde serverime biri giriyo ama cevap vermiyo arkda deil 2dk duruyo sonra gidiyo ve beni oyundan atıyo read time out diye acaba bot mu?/rg flag WGADI enderpearl deny = Ender Pearl Kapar.
/rg flag WGADI invincible allow = Ölümsüzlüğü açar.
/rg flag WGADI Pvp deny = Pvp kapar.
/rg flag WGADI blockedcmds KOMUT = Engellemek istediğiniz komutu "/" ile yazın.
Parkurda engellenmesi gereken komutlar;
/rg flag WGADI blockedcmds /tpa
/rg flag WGADI blockedcmds /tpaccept
/rg flag WGADI blockedcmds /sethome
/rg flag WGADI blockedcmds /home
İsim aynı olursa skin aynı olur ama premium ise eğer steve.png aynı ise onu değiştirmek gerekir.