Siz Sorun Biz Cevaplayalım!

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben TelluxMatic.Çoğu arkadaş serverinde pluginlerde vb.lerde hata alıyor.Anladığım/bildiğim pluginlerde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.Benden başka bilenlerde bu konuya yardımcı olur diye düşünüyorum!

Sizlerden ricam teker teker sorarsanız iyi olur :)
Bu arada yetkili arkadaşlara sesleniyorum eğer konu yeri yanlışsa doğru yere taşıyınız.
Buyrun başlayalım.

Josh77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sürekli serverlarda görüyorum zombi iskelet gibi moblara bir skin kafası takıyorlar, Deri set filan takıyorlar ve onun spawnerını yapıyorlar. Yani zombi veya iskelet doğduğunda üstünde o giydirdigi esyalar oluyor acaba bunu nasıl yapıyorlar?Aaynı zamanda mobu kesince bir item düşüyor. Mesela eline kırmızı boya veriyorlar ama mobun elinde görünmüyor ama kesince geliyor. Yani demek istedğim mobların üstünde birsürü seyler yapıyorlar mesela geçen bir serverda üstüste binmiş üç tane iskelet gördüm. 3 üde sana saldırıyor ve üst üsteler. Acaba bunun gibi şeyleri nasıl yapıyorlar yardım ederseniz çok sevinirim.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sürekli serverlarda görüyorum zombi iskelet gibi moblara bir skin kafası takıyorlar, Deri set filan takıyorlar ve onun spawnerını yapıyorlar. Yani zombi veya iskelet doğduğunda üstünde o giydirdigi esyalar oluyor acaba bunu nasıl yapıyorlar?Aaynı zamanda mobu kesince bir item düşüyor. Mesela eline kırmızı boya veriyorlar ama mobun elinde görünmüyor ama kesince geliyor. Yani demek istedğim mobların üstünde birsürü seyler yapıyorlar mesela geçen bir serverda üstüste binmiş üç tane iskelet gördüm. 3 üde sana saldırıyor ve üst üsteler. Acaba bunun gibi şeyleri nasıl yapıyorlar yardım ederseniz çok sevinirim.
1- Dediğiniz olay basit bir şey.Boss pluginleriyle yapılıyor(Benim bildiğim).Tercih ettiğim plugin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.Oradan videolarını seyrederek yapabilirsiniz.İtem düşme konusuna gelince yine dediğim gibi boss pluginiyle oluyor.Normal bildiğimiz zombi özelliklerini veriyorlar ekstradan özelliklerde koyuyorlar,örneğin eski serverimde bir zombi yapmıştım.Diamond Zırh,ayakkabı,pantalon,kask vs.Koymuştum öldürmesi aynı zombi gibiydi basitti.Fakat çok fazla damage'si vardı.Kestiğinizde Örneğin 10 tane enchli elma çıkıyordu.Bunların ihtimalleride var tabi ; %25 %30 %100 gibi.

2- Dediğiniz üst üste binen moblar redstone sistemleri ilede yapılabiliyor.Bunu Teorik Redstone'cu @SRDTRK kanalında görmüştüm ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Josh77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok saol kardeşim hiçbiyerde bulamadım minecraftturke yazmak aklıma geldi :D çok saol ne zamandır arıyodum :):):)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alakasız olabilir ama para vermeden //wand //set /wall WE komutlarını nasıl kullanabilirim yani nasıl bir serverde veya minecraftıma kurabilirim ?

Bu arada bir şey daha server kurdum pail mi neyse o panelle sonra çok lag oldu serverde 1 saat sonra geldi yaptığım şeyler bunu nasıl engelleyebilirim (İnternet hızı iyi)

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alakasız olabilir ama para vermeden //wand //set /wall WE komutlarını nasıl kullanabilirim yani nasıl bir serverde veya minecraftıma kurabilirim ?

Bu arada bir şey daha server kurdum pail mi neyse o panelle sonra çok lag oldu serverde 1 saat sonra geldi yaptığım şeyler bunu nasıl engelleyebilirim (İnternet hızı iyi)
Dediğin şey için oynadığın serverin kurucuları,yetkilileri sana yetki(perm) vermleri gerekir.Eğer SinglePlayer'de istiyorsan SPC yükle (SinglePlayerCommands)

SinglePlayerCommands WE ile bire bir aynıdır sadece bir kaç sıkıntısı var o kadar.Umarım anlamışsındır.Takıldığın yer varsa söyle![DOUBLEPOST=1390488421,1390488338][/DOUBLEPOST]
Dediğin şey için oynadığın serverin kurucuları,yetkilileri sana yetki(perm) vermleri gerekir.Eğer SinglePlayer'de istiyorsan SPC yükle (SinglePlayerCommands)

SinglePlayerCommands WE ile bire bir aynıdır sadece bir kaç sıkıntısı var o kadar.Umarım anlamışsındır.Takıldığın yer varsa söyle!

Edit: Pail çok lag yapan panele benzeyen plugindir.Tercihim kullanma bukkit server kur.Orda zaten baslat.bat'tan istediğin şeyleri yapabilirsin.Kapatmak/restart atmak için baslat.bat'ı kapatıp açman yeterli oluyor.Pail pişmanlıktır!

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tabii perm işlerini biliyorum ancak kendim server kurarak buna nasıl kuracağımı ve lagsız nasıl olacağını bilmiyorum :(