Minecraft hatası lütfen bakın acil

Thrandil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.7.4 te bir mape girdiğimde yada 2-3 saniye sonra bloklar görünmüyor x ray li gibi oluyor farklı launcherlerle denedim fakat deişmiyor napıcam yardım edin lütfen:([DOUBLEPOST=1390600122,1390598675][/DOUBLEPOST]1 kişi yardım etmezmi oyunu oynıyamıyorum[DOUBLEPOST=1390648909][/DOUBLEPOST]Beyler Bekliyorum hadi oyunu oynayamıyor kaç gündür lütfen arkadaşlar[DOUBLEPOST=1390650485][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar nolur ya oyunu oynıyamıyorum kaç gündür lütfen[DOUBLEPOST=1390651968][/DOUBLEPOST]Beyelr allah aşkına bi çözüm bulun çıldırıcam Edit :
Beyler çözümü buldum pek çözüm sayılmasada 1.6.4 de oynıyabliyorum cevap verenlere teşekkür ederim

Son düzenleme:

Thrandil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Her serverda oluyo 3 gündür uğraşıyorum tepem çok attı pcyi kırıcam sinirden :sinirli:

Son düzenleme:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
1.7.2 ile gir yada premium alacaksın.
2 premium ve internetş sağlam (aynı internetteler) arkadaşım var hiçbirinde olmuyor

Thrandil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Singledada oluyor kardeş sorun ekran kartı yada pc de[DOUBLEPOST=1390683535,1390681771][/DOUBLEPOST]Yokmu bilen çok mağdurum çooook nolur beyler oynıyamıyorum kaç gündür deilircem yardım eden çıksın bi

Son düzenleme:

superheman

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hem bağlantında sorun olabilir belki javanda hatta ekran kartının driverlarını bile güncellemeni tavsiye ederim Cünkü onlar Chunk Erorrleri aslında driver güncellemesine gerek yok javanda sorun vardır jre7 yi birkez daha kur :(

Thrandil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hem bağlantında sorun olabilir belki javanda hatta ekran kartının driverlarını bile güncellemeni tavsiye ederim Cünkü onlar Chunk Erorrleri aslında driver güncellemesine gerek yok javanda sorun vardır jre7 yi birkez daha kur :(
Mümkünse link atabilirmisin. jre7 normal java değilmi ?

Son düzenleme: