YARDIM EDİN FAZLA CPU SORUNU

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedenler ;
  • Bilgisayarın açılır açılmaz,bir program,oyun vb. açma.Bir kendine gelsin.
  • Bilgisayarında fazla ve gereksiz programlar var onları sil veya işlemi sonlandır.
  • LeHamam bir videosunda açıklamıştı;Bir virüs insanların bilgisayarına bağlanıp CPU fazlaştırıyordu.Şöyle ki giden CPUlar Hacker'lere para olarak geri dönüyordu.Umarım yanlış anlatmamışımdır.
Aklıma gelince eklerim :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
özel mesajtan teamviewer verirsen ve o an meşgul değilsen azda olsa azaltmaya çalışırım :)
(teamviewer : bilgisayara girme programı)

W

WitherMan

Ziyaretçi
*** nrre acarsa acar ***

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Lütfen sözlerinize dikkat ediniz. Konu yerinin yanlış olması ona uyarı gelmesine sebeb olabilir. Sizin de sözleriniz yüzünden banlanmanıza.[DOUBLEPOST=1390664599,1390664359][/DOUBLEPOST]
Lütfen sözlerinize dikkat ediniz. Konu yerinin yanlış olması ona uyarı gelmesine sebeb olabilir. Sizin de sözleriniz yüzünden banlanmanıza.
@BONANZA ve @Astrawar3 bekleniyorsunuz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
W

WitherMan

Ziyaretçi
ne alakası var o bölümle doğru yere açmış[DOUBLEPOST=1390837550,1390837491][/DOUBLEPOST]Chrome exeler bilgisayarınızı kasıntı yapar birde oyuna girerseniz alta alınca bir kasılma yapar ram seviyenizde düşükse direk cpu yüklenecektir.
Özür dilerim o zaman ben görmemişimdir :/

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarında virüs olabilir bir tarat bakalım :D ama şunu unutma
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bilgisayarın kullanıcısıdır ben antivirüs kullanmıyorum ve 6 aydır virüs yemedim ;D

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Şimdi baktımda hiçbirşey cpu harcamıyor (sadece %20 cpu harcıyorlar).
Virüs olabilir veya en düşük ihtimalle görev yöneticisi bozuk olabilir :D

djarda06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Schaffer79 zaten norton internet security kullaniyorum
tarattim virüs cikmadi bitek Tracking Cookies adlı bir şey buldu 9 tane[DOUBLEPOST=1391283617,1391283562][/DOUBLEPOST]Bilgisayari 2012 ye geri yükleme yaptım hala ayni sorun var yârdim edin nolur[DOUBLEPOST=1391283673][/DOUBLEPOST]
100 tane işlem var bunun olması normal.
hangi işlemleri sonlandiriyim?

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Schaffer79 zaten norton internet security kullaniyorum
tarattim virüs cikmadi bitek Tracking Cookies adlı bir şey buldu 9 tane[DOUBLEPOST=1391283617,1391283562][/DOUBLEPOST]Bilgisayari 2012 ye geri yükleme yaptım hala ayni sorun var yârdim edin nolur[DOUBLEPOST=1391283673][/DOUBLEPOST]
hangi işlemleri sonlandiriyim?
İşlemlerden dolayı cpu değil gibi gözüküyor. (yanlış anlamışsam özür dilerim.)
Leptopta 2 oyun , internet açıyorum %90 fiziksel bellek olduğu halde hiç kasmıyor.
Cpu ise %60 tan yukarı çıkmıyor.
(işlemler 90 - 110 civarı oluyor.)

Bilgisayarda %90 virüs vardır veya o bilgisayar sorunludur. Oyun açınca kasmıyorsa bir şey olmaz merak etme ben cpuyu çok zorladığım halde bir şey olmuyor.