Minecraft SERVER almak istiyorum sunucu onerin?

Proes GaminG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar basliktada belirttigim gibi server almak istiyorum ama hangi sunucu sececegimi bilmiyorum en iyi sunucu hangisidir ve para sinirim 30 nitradoya baktim 32 kisilik 24 euro ???? Anlayamadim axitr de 25 mi 30 tlmi ney lutfen yardim edin
Para siniri:30 tl
Kisi siniri:32

Proes GaminG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nedenleriyle aciklarmisin ve herkes nitrado aliyor anlayamadim pahali degilmi ? Yoksa benmi yanlis baktim ve axitr 32 kisilik 30 gunluk server nekadar?

W

WitherMan

Ziyaretçi
Nedenleriyle aciklarmisin ve herkes nitrado aliyor anlayamadim pahali degilmi ? Yoksa benmi yanlis baktim ve axitr 32 kisilik 30 gunluk server nekadar?
Fiyatlarını bilmiyorum yalan olmasın ama sen bilmezsin Nitrado'dan bazı kişiler bazı insanları dolandırdı. O haberi de tam çözemediler galiba benim de pek fikrim yok. Ama axitrden arkadaşım da server aldı çok kaliteli.

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AxiTR'dan al çok kaliteli bir şirket.
Arkadaşım akşam akşam güldürdün Allah'ta seni güldürsün :D Çok kaliteli ? " ŞİRKET " ? 17-18 yaşlarında bir gencin açtığı kendini büyük sandığı bir " minik işletme " Daha kendilerine ait makinesi bile yok. 1 kişi ile yönetilen şey şirket değil bildiğin KAZIK işidir.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Arkadaşım akşam akşam güldürdün Allah'ta seni güldürsün :D Çok kaliteli ? " ŞİRKET " ? 17-18 yaşlarında bir gencin açtığı kendini büyük sandığı bir " minik işletme " Daha kendilerine ait makinesi bile yok. 1 kişi ile yönetilen şey şirket değil bildiğin KAZIK işidir.
Söylediğin iyi oldu bende bilmiyordum. O zaman kendiniz bulup alın bana sormayın .D

Proes GaminG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Orlando seni taniyorum onceden minecraft serverlarinda hep goruyordum :D sen ne onerirsin server acmak icin?

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orlando seni taniyorum onceden minecraft serverlarinda hep goruyordum :D sen ne onerirsin server acmak icin?
Cevabı zaten vermiş. Biraz para harcaman gerekecek ama tam destek ve güven için " Nitrado ". Bende bir nitrado çalışanıyım eğer minecraft sunucunda sıkıntı yaşarsan bana'da ulaşabilirsin. Atacağın ticketlerde adımı belirtebilirsin :)