Bir büyücü için isim arıyorum (RPG için)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Abdüremoğeoğluunebanağaneroyıkaltfamakkafayaatanmürrahimushoppokusarelahha güzel isimdir tavsiyem.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krobaba :D

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce MCGezeGeni'nden Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünya Gezgini Ammon güzel olabilir reklam olmasında Drakensang oyununda öyle bi büyücü var oyundaki en güçlü NPC
@superchargedcreeper bu iyimi :D

Ammon RoshOnline'dede var kara hançer adlı karakterde kara katil sinifinin en güçlü son yeteneği orda a m-amon'un kursağı yazıyor yanlis anlamayin. :D öyle yaziyo ben napim.

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce MCGezeGeni'nden Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ammon RoshOnline'dede var kara hançer adlı karakterde kara katil sinifinin en güçlü son yeteneği orda a m-amon'un kursağı yazıyor yanlis anlamayin. :D öyle yaziyo ben napim.

sen @superchargedcreeper mısın ben @superchargedcreeper a dedim Ammonun kursağı yazıyosa biz napak drakensang online ile buralara (minecrafttan bahsediyorum) geldik

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yok o amonun kursağı rosh online de var :)

yanlış anlamışsın: rosh online de yazıyosa banane diyom drakensang online sağolsun ondan bikere sıkıldım şöyle kare olan bi oyun oynayam dedim minecraft sağolsun ilk ekrana çıkan yazı minecraft.net oldu :D ilk face den oynadım güzel bi adada doğdum jungle adası :D ve adanın su vardı hiç bitmiyodu :D

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanlış anlamışsın: rosh online de yazıyosa banane diyom drakensang online sağolsun ondan bikere sıkıldım şöyle kare olan bi oyun oynayam dedim minecraft sağolsun ilk ekrana çıkan yazı minecraft.net oldu :D ilk face den oynadım güzel bi adada doğdum jungle adası :D ve adanın su vardı hiç bitmiyodu :D

Facebook??

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Facede var mi? O.o omg peki full mü? Demo mu?

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı
full ama eskiden çalışıyodu şimdi indirmen gerekiyo[DOUBLEPOST=1390748874,1390748791][/DOUBLEPOST]
Minelands olabilir.Minecraft değil ama sadece onu biliyorum Faceden.
minelands değil onu oynadım irenç peki Dünya Gezgini Ammon demiştim cevabın ?
EDİT:al *-* batman senin yüzünden konu horta gidiyo