Minecraft Yarı Hub Server Açıcam Yardım Gir İçeri

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Yarı hub dedim çünkü içinde sadece bir lobi olsun lobiden kitsiz hunger gamese ve kitli hunger gamese katılsın birde benim vericeğim bir mapa katılabilirlermi bayrak kapmaca yaptım ben world editle claimlerim gerekli yerleri de bana pluginlerden anlayan adam lazım yotube kanalım var
onun için açıyorurm serveri youtube kanalım

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sende abone ol destek çık !

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu incelemekte faydanız var.Lobiyi kurduktan sonra bi survival games(Kitsiz) kurcaksınız sonrada hunger games(Kitli) kurcaksınız sonrada isterseniz server ekliyebilirsiniz bide bugeecord kurcaksınız konuda detayli sekilde anlatiliyor.Sorun olursa bana burdan mesaj atın cevaplarim.

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim sen bana yapabilirmisin :D hazırlayabilirmisin sonrada paketi upload edebilirmisin acaba seni serverde admin yaparım ?

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim sen bana yapabilirmisin :D hazırlayabilirmisin sonrada paketi upload edebilirmisin acaba seni serverde admin yaparım ?
Elimde hazir var ama benim internet hızım bu aralar çok düşük internete yüklü olan 4 tane server var isterseniz istediginiz serveri silin survival games var hunger atarsiniz içine tam olur her şey hazir verem istersen ama sorun çıkartırmı bilemem internet hızlanırsa yardimci olurum.

Son düzenleme:

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm Saol kardeş şimdi bunun içinde her şey hazır dimi ?[DOUBLEPOST=1390759706,1390759674][/DOUBLEPOST]ben sadece serveri açıcam ? bide şu ip ayarlarını yapıcam ?[DOUBLEPOST=1390760810][/DOUBLEPOST]kardeş indirdim şimdi napıcam bana yol göster aydınlat beni :D