Benim burda yapmak istediğim , serverin neredeyse ana plugininde hata alan arkadaşlara hazır hâlini vermek.Hâ sana saçma geliyorsa ona yapabileceğim bir şey yok.(Malesef ona özel perm yok :-) ) .GroupManagerlar yada herhangi bir permission pluginini tek başına paylaşmak saçmadır.
Permission pluginleri paketlere özeldir.
Paketlerdeki pluginlere özel olarak uyarlanır.
Bu Pluginlerin Olduğu Bir Paket Varmı Hepsini Teker Teker mi İndireceğim Şimdiden TeşekkürlerSana direk klasörü verdim @Breaking_Down23
İndirmek için : [Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.]
VirusTaraması için : [Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.]
Permleri hazırlanmış pluginler ;
- AlphaChest
- AntiCreeper3
- AntiJoinBot
- Authme
- ChestShop
- ClearLag
- CombatLog
- DisguiseCraft
- Essentials
- GroupManager
- Factions
- Gates
- HealthBar
- Horses
- iConomy
- Jobs
- LegendaryMessages
- LetItRain
- LiftSign
- Lockette
- MotdManager
- MultiVerse-Core
- MultiVerse-Portals
- NoBoom
- NoCheatPlus
- NoPl
- Plotme
- ScheduledAnnouncer2
- ScoreBoardStats
- SimpleVIPPerks
- Tim
- Vault
- WorldEdit
- WorldGuard
Kendi hazırladığım plugin paketi var %95 aynı pluginler.TıklaBu Pluginlerin Olduğu Bir Paket Varmı Hepsini Teker Teker mi İndireceğim Şimdiden Teşekkürler
permison ex bazen sorun veriyor.hazir permison ex de olsa tam güzel olur
Aynen.Zaten tanınan serverlerin %85i groupmanager kullanıyorpermison ex bazen sorun veriyor.
Açacağınız foruma gidin ve sağda üst köşede yeni konu aç vardırYeni Konu Nerden Açılıyor
Kaç zamandır yoktun ortalıkta gelmişsin demekki.@TelluxMatic Plugin Paketinin İçeriğini İncelemedim Ama Güzele Benziyor. Konu Düzeni Felan Çok Hoş Ellerine Sağlık Adamım![]()
Ahmet abi konuya yorum attı ya,daha başka bir şey istemem.Teşekkür ederim Ahmet abi.@TelluxMatic Plugin Paketinin İçeriğini İncelemedim Ama Güzele Benziyor. Konu Düzeni Felan Çok Hoş Ellerine Sağlık Adamım![]()
Ahmet abi konuya yorum attı ya,daha başka bir şey istemem.Teşekkür ederim Ahmet abi.
İnsan heyecanlanıyor ak