Yorumda resim nasıl paylasılır?

Ender_player

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar foruma kendi bilgisayaırmdaki resimleri ve video ları yükleyemiyorum.Bu yüzden yeni konular açamıyorum.Yardım edermisinizz. :(:olgun::(:(:(:(:(:(:(:(

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle resimli bir anlatım yapıyım:
Aşama Aşama:
1: Öncelikle Bilgisayarınızdaki Resmi Herhangi Bir Resim Yükleme Sitesine Atıyorsunuz(benim tercihim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)

Dosya Seç Den Bilgisayarınızdaki Bir Resmi Seçip Yükle'ye basıyorsunuz
2:Yükle ye bastıkdan sonra kendisi internete yüklemeye başlar...Yükleme bittikden Sonra Sayfa Değişir Ve Resmin Urllerini Görürsünüz:

3:Şimdi Sıra Foruma Atmak Eğer Benim Gibi Direk Görünmesini İsterseniz Doğrudan Erişim Adresini Kopyalıyın Yada Resim Adresini Konunuza kopyalıyıp Yapıştırın.

Seçiyoruz Foruma Gelip Konumuzu Açıyoruz VEE...

resim i seçip Açılan Yere doğrudan erişim adresini yazıyoruz Bu Sayede Foruma Geliyor:
Buda ÖRNEK:

Yada Adres Yazıyoruz Direk:

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
öncelikle resimli bir anlatım yapıyım:
Aşama Aşama:
1: Öncelikle Bilgisayarınızdaki Resmi Herhangi Bir Resim Yükleme Sitesine Atıyorsunuz(benim tercihim
)

Dosya Seç Den Bilgisayarınızdaki Bir Resmi Seçip Yükle'ye basıyorsunuz
2:Yükle ye bastıkdan sonra kendisi internete yüklemeye başlar...Yükleme bittikden Sonra Sayfa Değişir Ve Resmin Urllerini Görürsünüz:

3:Şimdi Sıra Foruma Atmak Eğer Benim Gibi Direk Görünmesini İsterseniz Doğrudan Erişim Adresini Kopyalıyın Yada Resim Adresini Konunuza kopyalıyıp Yapıştırın.

Seçiyoruz Foruma Gelip Konumuzu Açıyoruz VEE...

resim i seçip Açılan Yere doğrudan erişim adresini yazıyoruz Bu Sayede Foruma Geliyor:
Buda ÖRNEK:

Yada Adres Yazıyoruz Direk:
Ellerine sağlık. :)

Ender_player

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben resim atmayı biliyorum zaten kardesim normalde cevabı ben verecektim arkadasım cok guzel anlatmıs tesekkur ettim ayrıca burada herkes herkesden yardım alabilir Hırsızlık vs. Söz konusu degildir[/quote]
biliyorum zaten o yüzden :D işareti yapıyım

ahmetcan123456

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ellerine Sağlik Kardesim Çok İyi Yapmışsın.
Tabi Bizim İçinde İyi Oldu Beğenmeyi Hakketi :).