Plugin Hazırlayabilenler Bir Bakabilirmi ?

globcxz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya beyler bi server kurdum ama pluginlerden nerdeyse hiç anlamıyorum ama internetteki pluginlerde 50-60 pluginli paketler.
Buyüzdende server açılamıyor bile bana sadece en gerekli (ısınlanma, market, vip vb) pluginlerin oldugu bir paket lazım paketleri türkçeleştirebilecek biri olursa süper olur.
Bi ilgilenirseniz sevinirim..

Ulaşmak için; fatih_971

globcxz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
suan 1gb ram veriyorum sw ye ama 2gb olcak
hangi plugin derken anlamadım...
konuyu nereye atmam gerekior ?

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
suan 1gb ram veriyorum sw ye ama 2gb olcak
hangi plugin derken anlamadım...
konuyu nereye atmam gerekior ?
İnternette gördüğünüz her paketi indirmeyin,çoğu virüslü.Serveri çökerte çökerte öğrenirsin.Şöyle yap ; plugin paketlerinde bulunan plugin isimlerini Google Amca'da arat.Mutlaka videoları vardı.İzle,baktın plugin sana hoş,güzel geliyor.İndir.Yapamadığın plugin varsa bize/bana söyle.

globcxz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İnternette gördüğünüz her paketi indirmeyin,çoğu virüslü.Serveri çökerte çökerte öğrenirsin.Şöyle yap ; plugin paketlerinde bulunan plugin isimlerini Google Amca'da arat.Mutlaka videoları vardı.İzle,baktın plugin sana hoş,güzel geliyor.İndir.Yapamadığın plugin varsa bize/bana söyle.

bende onu yapcamda nasıl pluginler gerekiyor bilmiyorum survival sw açıcam hani enazından en çok olması gereken pluginler olsa tek tek yaparımda

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende onu yapcamda nasıl pluginler gerekiyor bilmiyorum survival sw açıcam hani enazından en çok olması gereken pluginler olsa tek tek yaparımda
Bence şu pluginler olmadı (aklıma gelen)
  • Authme
  • AutoSaveWorld
  • AntiJoinBot
  • Essentials
  • AlphaChest
  • Essentials / GroupManager
  • Essentials / Chat
  • Essentials / Spawn
  • Essentials / Protect
  • Essentials / AntiBuild
  • ClearLag(Lagg clear)
  • ChestShop
  • GriefPrevention
  • iConomy
  • Jobs
  • WorldGuard
  • WorldEdit
  • Vault
  • MotdManager
  • MobHealth
  • HealthBar
  • Lockette
  • Quests

globcxz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Survival istiyosan burdan bak istersen bunu indir yada pluginlere bak istediğini seç sonrada ara bul indir kendine paket yap :D
https://forum.gamer.com.tr/konu/final-1-7-x-versiyonlu-sunuculara-türkçe-eklenti-paketi-yeşil-ok-farkıyla.177601/unread

ama pluginlerden anlamadıgım icin hangisi gerekir bilmiyorum indirdim ama sw açılmıyor bile 1gb ram var sw de bana böye 15-20 plugin lazım öneml olan bildikleriniz varsa isimlerini liste olarak verseniz ben araştırsam ?[DOUBLEPOST=1390836427,1390836356][/DOUBLEPOST]
Bence şu pluginler olmadı (aklıma gelen)
  • Authme
  • AutoSaveWorld
  • AntiJoinBot
  • Essentials
  • AlphaChest
  • Essentials / GroupManager
  • Essentials / Chat
  • Essentials / Spawn
  • Essentials / Protect
  • Essentials / AntiBuild
  • ClearLag(Lagg clear)
  • ChestShop
  • GriefPrevention
  • iConomy
  • Jobs
  • WorldGuard
  • WorldEdit
  • Vault
  • MotdManager
  • MobHealth
  • HealthBar
  • Lockette
  • Quests
saol tek tek atarım
başka serveri alt üst edicek bi mod yoktur heralde bunlar dısında[DOUBLEPOST=1390838202][/DOUBLEPOST]cok saol hepsi çok güzel modların işime yaradı