Minecraft Wallpaper+İstekler+İmza

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bana bir youtube kapak resmi yapabilirmisin?

TF2 ve CS:GO resimleri olcak
ve yazısı Prospekt Oyunda
tamam mı?

Yapabilirim fakat cuma günü başlarım,şu an 6.000 Abonelik Kanala Kapak Fotoğrafı yapıyorum ve birde forum tasarlıyorum,kusura bakma :) Skype eklersen iletişime geçebiliriz..[DOUBLEPOST=1390227655,1390227608][/DOUBLEPOST]
Bence nasıl yaptığını öğretsen daha iyi olur sen hem tasarlayıp vakit kaybetmessin direk bir tane yaparken video çekersin herkes onu öğrenir, bir ders versen daha iyi derim.

Peki, görüşünüzü değerlendireceğim fakat vakit yok :) Çok işim var.. [DOUBLEPOST=1390227772][/DOUBLEPOST]
Osmanlı Craft logosunu sen yaptıysan harika olmuş :)
Hazır bi resim üzerindenmi yaptın yoksa çizimmi ?

Çok sağol kardeşim 4 saatimi aldı fakat arkadaşlar çok kolay diyor ondaki en ince detayına kadar benim.Normal bir yazı fontuna efekt ve normal fotoğraf ekledim.Ayrıca, çizimde var.

Bu arada Cinema 4D Bana Yardımcı olabilecek var mı ?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yapabilirim fakat cuma günü başlarım,şu an 6.000 Abonelik Kanala Kapak Fotoğrafı yapıyorum ve birde forum tasarlıyorum,kusura bakma :) Skype eklersen iletişime geçebiliriz..[DOUBLEPOST=1390227655,1390227608][/DOUBLEPOST]

Peki, görüşünüzü değerlendireceğim fakat vakit yok :) Çok işim var.. [DOUBLEPOST=1390227772][/DOUBLEPOST]

Çok sağol kardeşim 4 saatimi aldı fakat arkadaşlar çok kolay diyor ondaki en ince detayına kadar benim.Normal bir yazı fontuna efekt felan ekledim.

Bu arada Cinema 4D Bana Yardımcı olabilecek var mı ?
Cinema 4D'de @DaxterMorgan yardımcı olabilir.
El emeği olması harika olmuş bi resmin üzerine katman koyup çizmemişsinde tebrikler :)

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yani derslerini görmek isteyen :D

Tamam moderatörüm, şimdi anladım :)[DOUBLEPOST=1390228183,1390227901][/DOUBLEPOST]
Cinema 4D'de @DaxterMorgan yardımcı olabilir.
El emeği olması harika olmuş bi resmin üzerine katman koyup çizmemişsinde tebrikler :)

Teşşekürler.Eğer dediğin gibi olsaydı, berbat gözükebilirdi bu arada @DaxterMorgan benle iletişime geçerse iyi olur :) . (Cinema 4D videolarını yabancı kanallardan izlemeyi düşünüyorum)

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam moderatörüm, şimdi anladım :)[DOUBLEPOST=1390228183,1390227901][/DOUBLEPOST]

Teşşekürler.Eğer dediğin gibi olsaydı, berbat gözükebilirdi bu arada @DaxterMorgan benle iletişime geçerse iyi olur :) . (Cinema 4D videolarını yabancı kanallardan izlemeyi düşünüyorum)

Eğer herhangi bir sorunun veya sorun olursa sorman yeterli.Yardımcı olurum mutlaka :D

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer herhangi bir sorunun veya sorun olursa sorman yeterli.Yardımcı olurum mutlaka :D

Skype adresini özelden yollar mısın ? [DOUBLEPOST=1390669695,1390228896][/DOUBLEPOST]
4. resimdeki desenler

Hala merak ediyorsanız, gösterebilirim :)[DOUBLEPOST=1390670242][/DOUBLEPOST]
bana bir youtube kapak resmi yapabilirmisin?

TF2 ve CS:GO resimleri olcak
ve yazısı Prospekt Oyunda
tamam mı?

Olmasını istediğin karakterlerin .png'sini yollarsan halledebilirim :)

Covpomen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Photoshop uzmanı :D :D (bir de kardeş video çekmeye başladığında temel bilgileri yani photoshopun alt yapısını değil de mesela filtre ayarlarıyla neler yapılabilir arka plan wallpaper yapımları gibi yapar mısın ? )

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Photoshop uzmanı :D :D (bir de kardeş video çekmeye başladığında temel bilgileri yani photoshopun alt yapısını değil de mesela filtre ayarlarıyla neler yapılabilir arka plan wallpaper yapımları gibi yapar mısın ? )

Altyapısını da anlatmak zorundayım .Fakat, dediğinde erken gelebilir beklemede kal :)

Covpomen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş şimdi o son resimde amblemin altına yaptığın çiçekli desenler fırça ile mi ?