Bir Anda Değişen Askerin Hayatı Bölüm 1: Batı Cephesindeki Mesaj

Mapin 2.si gelsinmi

• Evet

Kullanılan: 13 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ender İncisi Sandigini Açtığım Gibi Bitiş Yeri Inışlandım.Bir Şey Anlamadım Doğrusu
oradaki kitabı okusaydın anlardın.

Neyse. 2. map hazırlanmaya başladı. tahminen çarşamba günü biter ve foruma koyarım. O zamana kadar sabredin. Hikayedende biraz bahsedeyim:

Hapise atıldığımızdan beri 2 ay geçti. O zamandan beri yanımıızdaki arkadaşlarla tünel kazıyoruz ama onlar gelmek istemiyor. sonunda tünel bitiyor. ve bizde kaçmaya hazırlanıyoruz. Tam kaçtık derken tünelin hapishaneye açıldığını görüyoruz. bu sefer hapisten çıkıyoruz ama bir yabancı bize Ethos'u durdurabileceğimizi söylüyor. bizde onun yanına gidiyoruz ve macera başlıyor.

Neonclasic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bayağı Güzel Oldu Lykentos Bnde bir map yaptım tıpa tıp seninkine benziyor ama bu yeni Askerin Ölüşü v1 v2 çıkcaktır

LlmuT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map Hatalı Minecarta giderken gitme yolu kırık yere düşüyosun ölyüsun biyerde doğğuyo boş sandıklar felan hiçbişey yok

Neonclasic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynn banada öle oldu ben düzeltim :)[DOUBLEPOST=1390854432,1390854255][/DOUBLEPOST]Boş yerlerini ben doldurdum hatalı işte :(

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynn banada öle oldu ben düzeltim :)[DOUBLEPOST=1390854432,1390854255][/DOUBLEPOST]Boş yerlerini ben doldurdum hatalı işte :(
aslında değil. sadece bazı kişilerin böle hataları oldu ara görevleri yaparken. oda buldukları redstone torch'u sağa koymaları. sola koyarsanız sadece köyü patlatıyor. ben kakere oynadim mapi ve sorun çıkmadı.