[Çözüldü] Belirli İtemlerı Vermek ?

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi günler arkadaşlar, sizlere bir sorum var. Acaba servere girince nasıl bir tane diamond verebilirim. Bazıları essintials ile halledebilirsin diyecekler, ancak ben kit vermek istemiyorum. Mesela lobideyken hep ellerinde elmas olsun. Başka yere gidip onu yere atsın sonra yine spawna gitsin tekrar elinde elmas olsun. Bunları yaparken /kit tools yazmasını istemiyorum, otomatik olsun istiyorum nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler :)

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sw yi bunngecordlamı kurdunuz?Yoksa bütün sw tek server üzerine mi tek server üzerine ise yaparsanız öbür serverlara gittiginde atamaz elindeki elması hiç ama bungeecord ise yapılabilir.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sw yi bunngecordlamı kurdunuz?Yoksa bütün sw tek server üzerine mi tek server üzerine ise yaparsanız öbür serverlara gittiginde atamaz elindeki elması hiç ama bungeecord ise yapılabilir.
Bungee Cord ile kurmadık. Ancak Multiverse-Inventories var bu her dünyada ayrı ayrı envanter oluşturuyor. Benim istediğim ise sadece lobide elinde olsun. Bungee Cord ile serverimi kurmak istiyorum ancak kendi bilgisayarımdan kurup sonra vds makinasına atacağım. Bilgisayarımda iki tane ip olmadığından yapamıyorum. Vds alınca nasıl yapıcam onu da bilmiyorum. Çünkü bende tek ip var vds olunca da te ip olucak. Nasıl ayarlayabilirim ?

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bungee Cord ile kurmadık. Ancak Multiverse-Inventories var bu her dünyada ayrı ayrı envanter oluşturuyor. Benim istediğim ise sadece lobide elinde olsun. Bungee Cord ile serverimi kurmak istiyorum ancak kendi bilgisayarımdan kurup sonra vds makinasına atacağım. Bilgisayarımda iki tane ip olmadığından yapamıyorum. Vds alınca nasıl yapıcam onu da bilmiyorum. Çünkü bende tek ip var vds olunca da te ip olucak. Nasıl ayarlayabilirim ?
Bende de tek ip var ama portları degistirip kurabilirisiniz tek ip üzerinden.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
command blokla yapıla bilir hemde elerinde stock stock elmas olmadan

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu yapmak cok basit bak simdi lobbydeki envater sadece lobbyde oldugunda sen essentialsden bi kit yap mesela adi baslangic olsun sonra kiti configin en alt kismindaki newbies e ekle bunlari yaptikdan sonra bi reload at swye gir lobbydeyken rg flag __global__ item-drop deny yap
Bunlarin hepsini yaptiginda sunucuya yeni girenlere belirledigin kiti verecek ve lobbydeki hic kimse (oplar dahil) elindekini yere atamiyacak sorunun cozulmus olacak :)
İyi forumlar...

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu yapmak cok basit bak simdi lobbydeki envater sadece lobbyde oldugunda sen essentialsden bi kit yap mesela adi baslangic olsun sonra kiti configin en alt kismindaki newbies e ekle bunlari yaptikdan sonra bi reload at swye gir lobbydeyken rg flag __global__ item-drop deny yap
Bunlarin hepsini yaptiginda sunucuya yeni girenlere belirledigin kiti verecek ve lobbydeki hic kimse (oplar dahil) elindekini yere atamiyacak sorunun cozulmus olacak :)
İyi forumlar...

Yorumun için sağol neredeyse %90 anladım ancak newbies kısmını buldum. Ancak orada ne yapacağımı bulamadım

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Newbies bolumunde "kit:" die bir bolum olmasi lzm oraya ekliyeceksin :)