minecraftım gitti

koraypro2000

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben minecraftı çekilişten kazanmıştım gift codde yani. ama 1 ay 1 buçuk ay gibi bir süre geçtiginde minecrafta hesabımla giremiyorum ama premium deilim diye söylüyor acil yardım

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sitesine mi giremiyorsunuz? Yoksa oyuna mı oyuna giriş yaparken e-mail'nizi girin kullanıcı adına. İyi forumlar :)

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende de aynı sorun vardı kim verdiyse Gift Code'u ucuz olarak adlandırılan Code vermiştir, geçmiş olsun kardeş.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende de aynı sorun vardı kim verdiyse Gift Code'u ucuz olarak adlandırılan Code vermiştir, geçmiş olsun kardeş.
Hayatım boyunca ucuz gift code felan duymadım. Benim bildiğim kadarıyla her gift code aynıdır. 5 TL'ye aldığın arkadışından mesela aldın minecraft sitesi kabul ederse artık minecraft ile alakalı bir sorundur. Minecraft desteğe başvurun !

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatım boyunca ucuz gift code felan duymadım. Benim bildiğim kadarıyla her gift code aynıdır. 5 TL'ye aldığın arkadışından mesela aldın minecraft sitesi kabul ederse artık minecraft ile alakalı bir sorundur. Minecraft desteğe başvurun !
Kardeş bunu zaten Mojang 1 ay içinde buluyor ve banlıyor bugün aynısı başıma geldi.