Sqartacuss
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar minecraftı uzun zamandır oynuyorum.Hatta sadece 4chucklı dünyalarını biliyorum.Kuzenimin Orj. Accountu var girip girip oynuyorduk tabii Cracklileri çıktı haliyle bizde almadık crackli devam ediyoruz.Neyse normal haliyle Bukkit sunuculara giriliyor ama Modlar hakkında hiç 1 fikrim yok idi Şimdi sizlerle paylaşacağım:
Anladığım kadarıyla "
Girince 1den den çok mod oluyor Bunlardan öne çıkanlar Başlıca:Hexxit ve Tekkitdir.Başka Modlar da mevcutdur.
modlar yeni itemler yeni bloklarla süslenmiş değişik 1 minecraft deneyemi ike donatılmış 1rer oyundur.
Henüz daha Server aşamasına geçmedim.İlginiz için teşekkür ederim.
Oynadıklarımdan düşüncelerim;
Classic Tekkit:İleri teknolojiler mümkün, Survival mode da olup teknolojiyi geliştirmeye çalışıyorsunuz.+Hexxit i de içinde barındırıyormuş canına 1 hali var.
(Classic Tekkit bende sorun yaratıyor.İlk yüklenişten sonra normal kapanamıyor kendini kapatıyor .minecraft dosyasının altında .technic>>>modpacks>>>tekkitleri silip yüklüyorum inş bu sorun fazla uzun sürmez..bilginize..)
Tekkit Lite:Tekkitler baya gelişmiş aralarında çok fark göremedim.
Hexxit:Hayvanlar yaratıklar var çeşitli armorlar kılıçlar oklar var gayet eylenceli gözüküyor.
Anladığım kadarıyla "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
" diye 1 laucher var ve bu orjinal olanı, ordan orjinal minecraft accountunu giriyorunuz, Laucher ı böyle.Girince 1den den çok mod oluyor Bunlardan öne çıkanlar Başlıca:Hexxit ve Tekkitdir.Başka Modlar da mevcutdur.
modlar yeni itemler yeni bloklarla süslenmiş değişik 1 minecraft deneyemi ike donatılmış 1rer oyundur.
Henüz daha Server aşamasına geçmedim.İlginiz için teşekkür ederim.
Oynadıklarımdan düşüncelerim;
Classic Tekkit:İleri teknolojiler mümkün, Survival mode da olup teknolojiyi geliştirmeye çalışıyorsunuz.+Hexxit i de içinde barındırıyormuş canına 1 hali var.
(Classic Tekkit bende sorun yaratıyor.İlk yüklenişten sonra normal kapanamıyor kendini kapatıyor .minecraft dosyasının altında .technic>>>modpacks>>>tekkitleri silip yüklüyorum inş bu sorun fazla uzun sürmez..bilginize..)
Tekkit Lite:Tekkitler baya gelişmiş aralarında çok fark göremedim.
Hexxit:Hayvanlar yaratıklar var çeşitli armorlar kılıçlar oklar var gayet eylenceli gözüküyor.
Son düzenleme: