2 veya daha fazla mod aynı anda kullanılabilir mi ? Ve bir mod sorusu

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben fthbTR.(fatihMinecraft)

Kısa süre önce premium oldum ne mutlu bana :D

Ve modlu minecraft oynamak istiyorum fakat paketli tabii.
Birkaç tane modpack aynı anda kullanılabilir mi ? Olursa nasıl olur?

Ayrıca bir mod pack nasıl yüklenir ? Forge yüklüyorum ve cliente forgeyi seçiyorum fakat modpack açılmıyor, yüklenip kapanıp tekrar açılıyor. (Launcher)
Yanıt bekliyorum.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
şimdi sana video göstercem

burdaki gibi yap sonra modpacki'i mods klasörüne at ama içindeki modları

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim önerim özellikle senin gibi minecrafta yeni olan kişiler için hazır mod pack kullanmaları. Tehnick launcher indirip ordan istedigin mod packini oyna tekkit clasic , tekkit lite , tekkit space daha bir sürü pack var. Yata FTB ( feet the beest) launcher indirip ordan istedigini oyna direwolf20 filen.

Qiang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayırlı Olsun Kardeşim Darısı Benim Başıma :D Mod Yükleme Konusunda Maalesef pek bilgim yok :/

Ertandinho05

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendi hazırladığım mod paketine bakabilirsin kurulum anlatılıyor konuda fakat kuramazsan her türlü sorununu bana özel mesaj ya da konunun altına yorum olarak yazabilirsin. Özel mesajla başka mod paketleri hakkındada soru sorabilirsin.

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim önerim özellikle senin gibi minecrafta yeni olan kişiler için hazır mod pack kullanmaları. Tehnick launcher indirip ordan istedigin mod packini oyna tekkit clasic , tekkit lite , tekkit space daha bir sürü pack var. Yata FTB ( feet the beest) launcher indirip ordan istedigini oyna direwolf20 filen.
Kardeş bu konuda da yardım istiyorum ftb indirdim. Kurdum işte downloading files dedi direwolf20'yi seçince. her şey tamamlanıyor play a basınca console de kırmızı yazılar çıkıp kendini kapatıyor. Ama tekkit-hexxit oynuyorum tabii o ayrı bir zevk veriyor :)

Hayırlı Olsun Kardeşim Darısı Benim Başıma :D Mod Yükleme Konusunda Maalesef pek bilgim yok :/

İnşallah :D

Kendi hazırladığım mod paketine bakabilirsin kurulum anlatılıyor konuda fakat kuramazsan her türlü sorununu bana özel mesaj ya da konunun altına yorum olarak yazabilirsin. Özel mesajla başka mod paketleri hakkındada soru sorabilirsin.

Deniyorum kardeş sağ ol.

şimdi sana video göstercem

burdaki gibi yap sonra modpacki'i mods klasörüne at ama içindeki modları

Deniyorum sağ ol.

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet bence de hazır modpack ları kullanmalısın yani ben senin yerin de olsam :)

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş bu konuda da yardım istiyorum ftb indirdim. Kurdum işte downloading files dedi direwolf20'yi seçince. her şey tamamlanıyor play a basınca console de kırmızı yazılar çıkıp kendini kapatıyor. Ama tekkit-hexxit oynuyorum tabii o ayrı bir zevk veriyor :)

Aldığın hatayı bilmiyorum crack oynarken ftb ye son zamanlarda giremiyordum bence yakın zamanda per. oldum zaten. olduğumdan beride ftb girmeyi denemedim. ftb nin kendi launcherinde sorun olabilir.