Bot ateyem miArkadaşlar hadi amaHaritayı çok az kişi indirsin diye yapmadım
İndirin !!
/GÜNCEL
AtmağğBot ateyem mi
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
adam ruh gibi çevrimdışı iken mesaj yazıyorAtmağğ![]()
adam ruh gibi çevrimdışı iken mesaj yazıyor![]()
Evet.Öyle olduMegaPlay bir şey soracağım...sen resmini Nova Wallpaper danmı yaptın hem güzel olmuş eline sağlık.
Valla bende AE CS4 (After Effects Creative Suite 4) var ama Cinema4D yok (Bende Skin wiever ile yaptımEvet.Öyle oldu
Photostop,Cinema 4D gibi programları henüz edinmedim.O yüzden hazır buldum.
Ben After Effects 'i indirmeyi düşündüm ama üşendimValla bende AE CS4 (After Effects Creative Suite 4) var ama Cinema4D yok (Bende Skin wiever ile yaptım)
Bende into için indirdim .Ben After Effects 'i indirmeyi düşündüm ama üşendimOnun yerine Sony Vegas Pro 11.0 (64-Bit) Kullanıyorum
Gayet de kullanışlı
Boş olduğum bir zaman Ae,Ps,C4D gibi programları edinip kendim bir şeyler yapmaya çalışacağım![]()
Ben hamachili bir tane yaptım (Yapımı için) şimdi ise hosting arıyorum 2 gB ram ve ucuz paraya arıyorum (SLot 40).Bulabilene teşekkür ediyorum.Vazgeçtim kardeşim ya.Para olayı falan çok sıkıntılı.Yapamayız.Yapsak bile hamachili olur![]()
Teşekkur Ederim Kardeşide Sana Bir Ozel Teşekkur Etmek İcin MeLon.nitrado.net Gel Builder Yapam Seni/GÜNCEL
Bilmem.Haritayı sahiplenenler olur diye korktum.İndiren indirmiştir zaten.ya keşke kapatmasaydını MegaPlay .
Ben indiremedimBilmem.Haritayı sahiplenenler olur diye korktum.İndiren indirmiştir zaten.