Shader Pack Sorunu Lütfen Yardım

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben fthbTR(fatihMinectraft).

Minecraftım çok az kasıyordu Optifine kullanmaya başladım minecraft 60 fps den aşağı inemiyor 20 tnt aynı anda patlıyor fps 50 oluyor :D

Görüntü bakımında Shader Pack kullanmak istedim. Minecraft'ı yabancı kanal olarak izlediğim Keralis(isim belirtmemde inşallah bir sorun yoktur varsa uyarın lütfen.) sayesinde Shader Pack kurdum. oyuna girdim. Shader Pack'i aktif edince ekran simsiyah oluyor. Fakat oyundan ses geliyor. Lütfen yardım edin.

JVM Argümanı : -Xmx1G (Bilgisayarım 3.5 GB belkide sorun buradan geliyor adam 16GB ram veriyordu :D )

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki optifine ile alkalıdır veya hangi shaderi gullanıyorsun versiyonun nedir shader vesionu ile minecraft versionlarını karşılaştır.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bilgisayarının özellikleri (ekran kartı) yetmiyordur bence. Fazla zorlamanın anlamı yok. Ben optifinesiz 120 fps alıyorum en az, ona rağmen shader ile beraber 30-40 fps anca görüyorum. Bilgisayarının ekran kartı yanabilir dikkat et bence :) Bu arada eğer ister özelden ister buradan pc özelliklerini atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
optifine sorunu olabilir. optifinesiz denemelisin. Shaderler 1.6 den sonra optifine ile sorun yaşamaya başladı :/

L

LifeTaker

Ziyaretçi
optifine sorunu olabilir. optifinesiz denemelisin. Shaderler 1.6 den sonra optifine ile sorun yaşamaya başladı :/
Eğer sorun optifine olsaydı oyun hiç açılmazdı. Zaten optifineli 60 fps alıyormuş arkadaş. Shader ile çok zor oynaması.

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ekran kartım Radeon X1550 Series 512 MB Bilgisayar Windows XP SP 3 Intel Core I2 Bellek 3584 MB RAM DirectX 9.0 Java 7 update 51 Başka ne yazayım :D[DOUBLEPOST=1391089237,1391089167][/DOUBLEPOST]Ve ne oldu anlamıyorum şu an OptiFine'li olmasına rağmen normalden düşük fps oynuyorum normalde de ondan farkı yok.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
512 mb ile shader mı? Abi hiç uğraşma ekran kartı yanar valla :D

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam peki :D Bilgisayar zaten biraz eski :D[DOUBLEPOST=1391089710,1391089677][/DOUBLEPOST]-------------------------------
Peki fps yükseltmenin bir yolu var mı ?

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FPS+ diye bir mod var onu indirebilirsiniz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
FPS+ diye bir mod var onu indirebilirsiniz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşe yarar mı diyorsun bro ?[DOUBLEPOST=1391109588,1391109341][/DOUBLEPOST]---------------------------------------
Şu an denedim 1.7.2 veya 1.7.4 için yok malesef. Ki bu da demek oluyor ki mcsg felan giremem. Malesef 1.7+ bulamadım.