Minecraftta server kurulumu

efens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraftta server kurdum ama başka modeme bağlı bilgisayarlarla oynayamıyorum
no-ip var
server dosyaları tam
herşeyim tam ama server diğer online minecraft oyuncularıyla oynayamıyorum
yardım edin lütfen[DOUBLEPOST=1391114724,1391114594][/DOUBLEPOST]Minecraft server yapmaktan iyi anlayanlar skype versinler yada forumda anlatsınlar lütfen

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
GratisServers Diye Bi' proje var çok hoş bi' bak istersen sadece email aktivasyonuyla istediğin zaman 2 saatlik server açabiliyorsun 2 saat bittikten sonra server "stop" lanıyor sonra yeniden açıyorsun

efens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GratisServers Diye Bi' proje var çok hoş bi' bak istersen sadece email aktivasyonuyla istediğin zaman 2 saatlik server açabiliyorsun 2 saat bittikten sonra server "stop" lanıyor sonra yeniden açıyorsun
nasıl yeniden açılıyor yeniden mi yapıyorsun

efens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır sırada bekliyorsun
kendi yaptığım server olmuyor o nasıl olur onu anlatsan
skypeni versen ordan bana yardım etsen olur mu yapamadım gitti[DOUBLEPOST=1391190609,1391184282][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ben server kurarken neyi yanlış yaptım bana biriniz açıklasın skyp verin ben ekliyim bana anlatmak isteyen skyp sini yazsın lütfen[DOUBLEPOST=1391196530][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar benim no-ip aldığım ipim benim servere girerken kullandığım 192.168..... ile bağlantı kuramıyor bunun nedeni ne bilen var mı lütfen yardım edin bunu çözersem servere herkese girebilecek yardım

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
kendi yaptığım server olmuyor o nasıl olur onu anlatsan
skypeni versen ordan bana yardım etsen olur mu yapamadım gitti[DOUBLEPOST=1391190609,1391184282][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ben server kurarken neyi yanlış yaptım bana biriniz açıklasın skyp verin ben ekliyim bana anlatmak isteyen skyp sini yazsın lütfen[DOUBLEPOST=1391196530][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar benim no-ip aldığım ipim benim servere girerken kullandığım 192.168..... ile bağlantı kuramıyor bunun nedeni ne bilen var mı lütfen yardım edin bunu çözersem servere herkese girebilecek yardım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bununla dene :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Dosyalar için ekstra program ( filezilla) lazım

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

efens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
o sadece ftp için :D Çok Büyük Bir Programda Değil Hem :D
Bana yardım edin ben ftp programını yükliyecekmiyim napıyım?[DOUBLEPOST=1391258136,1391256549][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar port açmassam saten run.bat ekranı portla ilgili birşeyler yazıyor bende yazmıyor şu an tek sıkıntı modemin ip 94.123..... ile servere girmeye çalıştığımda server açılmıyor benim tek sorunum bu yardım