Modları Seven ve Anlayan Herkes İçeri (Mod İsteği)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Drowcraft adında bir mod paketi hazırlıyorum çok yakında tanıtacağım ondan önce 1-2 sorum var bu modlar dışında hangi modları ekleyeyim hangileri mod paketine uyar ?

NEI

Project Red

Rei Minimap

Ichun Utility

Back Tools

Tinker's construct

Useful Foods

Morph

Ender IO (Birisi bu ekliyse Thermal ' i kaldır dedi ne yapayım ? )

IC 2 (Eklentisi yok yükleyeyim mi ? )

Portal Gun

Gravity Gun

Chisel

Soul Shards

Balkons Weapon

Tree Capitator

Thaumcraft 4

Underground Biomes

Dartcraft

Waila

Hats

@Xeonen @KöfteistKöfte

Ertandinho05

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Asıl bence thermal kuruluysa ve tesseract var onu kontrol et normali itemi bir de sıvıyı taşıyorsa EnderIO ya gerek yoktur.

Nikeman2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
mod ekleyeceksen büssürü mod var
istersen 150 mod bile yaparim
ama bende modpaketi yapiyorum
oyuzden bi kaç tane temel mod soyleyim
ayni seyleri yazmis olabilirim -*-*-*
applied energistics
railcraft
computercraft
forestry
gravitiygun
portalgun
bibliocraft
jabba (just another better barrel a.)
openblocks
obsidiplates
natura
mystcraft
mffs
magicbees
ironchest
minefactoryreloaded (powercrystal core gerektirir)

simdilik bukadar yeter sanirim
hafif bi paket yapiyosan

ayrica universal electricty modlari da yükleye bilirsin ama ozaman ic2 yi kaldir

~Alex~

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Iron chest modu oyununu çökertebilir.Onu kurmasan iyi olur.Ve Red project göremedim.Onuda kurmalisin bence mükemmle bir mod.Bu arada red power kalkti red project yeni ismi merak edersen,bilmiyorsan bilgilendirmek istedim iyi oyunlar. :)

Ertandinho05

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Iron chest modu oyununu çökertebilir.Onu kurmasan iyi olur.Ve Red project göremedim.Onuda kurmalisin bence mükemmle bir mod.Bu arada red power kalkti red project yeni ismi merak edersen,bilmiyorsan bilgilendirmek istedim iyi oyunlar. :)
Redpower in yeni adı ProjectRed değildir ikisi tamamen farklı yapımcı tarafından yapılmıştır. Sadece bazı yanları birbirine benziyor.

~Alex~

Marangoz
En iyi cevaplar
0
10266396"]Redpower in yeni adı ProjectRed değildir ikisi tamamen farklı yapımcı tarafından yapılmıştır. Sadece bazı yanları birbirine benziyor.[/quote]
İkisi aynı şey demedim benziyor anlamında dedim.Bu arada redpowerin yapimcisi sanirim kaybolmuştu.Yanlış yazmışım kusura bakma :)

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mekanism olabilir biraz yemek modu olabilir Project Red:2 BiblioCraft, Carpenter's Blocks vs.

BesenovRS7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bence 1.6.2 De İsen IC2 Ye Gravitation Suite Eklentisi kur sanki kendi bi mod muş gibi manyak güzel itemler ekliyor ama biraz karışık :)