GoldenGamingT® Tekrar Döndü!

KestaneKafa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
BuGüN
GoldenGamingTR Tekrar Döndü :D
Minecraft survival Çektim
GTA San Andreas Çekicem
Tekrardan Geri Döndükten Sonra Yüklenenler;
(
Video Bozulmuş gibi bişeyler oldu :( )
ARKADAŞLAR YAŞIN KÜÇÜK FELAN DİYİP DURMAYIN
BEN VİDEO ÇEKMEK İSTEDİM ÇEKİYORUM YANİ HAKKIM DEĞİLMİ ?
LÜTFEN GELİPTE BÜYÜDE ÇEK FELAN DEMEYİN

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Büyüde Çek gibi bir şey demeyeceğim ama söyleyeyim başarısız olursun sosyal medyada her video paylaştığında belki büyüyünce (15-20) yaşlarında çok popüler bir oyuncu olacaksın fakat eğer böyle rezil videolar çekersen ne yazık ki bu hayaline ulaşamazsın. Örnek vermek gerekirse hocan sana bir ödev verdi sen onu çok kötü bir şekilde yaptın, 2. ödevi verdin çok güzel oldu fakat 1. ödevin yüzünden hoca ortalamana düşük not verecek 100 alacakken belki 50 alacaksın bu da o mantık.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Büyüde Çek gibi bir şey demeyeceğim ama söyleyeyim başarısız olursun sosyal medyada her video paylaştığında belki büyüyünce (15-20) yaşlarında çok popüler bir oyuncu olacaksın fakat eğer böyle rezil videolar çekersen ne yazık ki bu hayaline ulaşamazsın. Örnek vermek gerekirse hocan sana bir ödev verdi sen onu çok kötü bir şekilde yaptın, 2. ödevi verdin çok güzel oldu fakat 1. ödevin yüzünden hoca ortalamana düşük not verecek 100 alacakken belki 50 alacaksın bu da o mantık.
Bende küçük oldugunu yeni fark ettim ^_^ Bence de bu yaşta çekmemesi lazım sanalda dalga geçiyorlarç Büyüyünce çekse sesi fln olgunlaşsa . Böyle izleyen olmaz sadece zaman kaybeder :emin: