AdaletsizP1C
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
/replace sandstone stoneBu AlıntıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Ve Esinilmemiş tıpatıp aynısı.
/replace sandstone stone![]()
Yine Berbat Olmuş Yeni Builder Ekibiyiz Bakmadan Yapamıyoruz Demişsinizde Hiç Alakası Yok Minecraft Kendi Hayal Gücünü Geliştirip Yapıtlar Yapdığın Bir Oyundur Bu Kafayla Anca Bukkit Sunucuya Girersiniz Builder Ekibi Diye...
Skype Ver Resim Atamıyorum Foruma.Tmm Sen cok birsey biliyosan Kendin Yap Da Görelim ! Sen Bunu Bakarak Gine Yapamasin !
Her Mesajlara Açık olmalısınTmm Sen cok birsey biliyosan Kendin Yap Da Görelim ! Sen Bunu Bakarak Gine Yapamasin !
Yeni Ekip Olduğunu Söyledin
Bakmayarak , minecraft creative i kullanırsan kesinlikle 1 ay içinde alışırsınız
bakarak yapmak yanii biraz kötü. Adamın Emeğini Çalmış gibi oluyo[DOUBLEPOST=1391192171,1391192112][/DOUBLEPOST]
Her Mesajlara Açık olmalısın
Olumlu/Olumsuz aksi takdirde olumsuz yorumlara tepki verirseniz sizin iş yürümez.
Kardeşim Benim Yorumumu Oku Bakalım.TAVSİYE VERİN DİYORSUNUZ VERİYORUZ SONUÇ!TMM Ama Bu iste Yeni Oldugumuz için Böyle Tavsiyeler Vermenize Seviniyoruz #KizilEJDER SahinBy
Çok Özür Dilerim Direk Sorgulamamam Lazimdi pardon .. Tavisiyeleriniz için Teşekurler !Kardeşim Benim Yorumumu Oku Bakalım.TAVSİYE VERİN DİYORSUNUZ VERİYORUZ SONUÇ!
La olm sus senidne nickin ingilizceİsmi İngilizce olunca daha mı ciddi oluyor? Böyle böyle Türkçe'miz gidiyor![]()