FTB Direwolf20 - Tüm FTB oyunlarında Sorun Lütfen Yardım

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben fthbTR(fatihMinecraft),

Bu gün içime bi FTB sevdası girdi açıkçası :D Direwolf20 oynayayım dedim. Ne var ki videodaki sorunu verdi. Tüm şeylerde bunu veriyor. Lütfen yardım.

Bu arada kusura bakmayın mause gözükmemiş zaten bir şey yapmıyorum launchere tıklayıp Launch diyorum.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Crash log unu FTB direwolf20 klasörünün içindeki en güncel txt dosyasını
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kopyala yapıştır yapıp link atarmısın ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hatanın sebebi bilgisayarının Türkçe olmasından kaynaklı bilgisayarın Java'yı Türkçe olarak açıyor ve oyunlara girdiğinde İngilizce olduğu için karakter hatası alıyorsun düzeltmenin 2 yolu var Vistalizator isimli prorgam ile ya bilgisayarını Türkçe yap (Ben öyle yaptım uğraşmıyorum) ya da optionsa gir Advanced Settings ordan JVM Argument diye bir kısım olacak onun karşısına -Duser.language=en -Duser.country=US yaz ve gir olacak :) yardımcı olabildiysem bir şuku :p

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hatanın sebebi bilgisayarının Türkçe olmasından kaynaklı bilgisayarın Java'yı Türkçe olarak açıyor ve oyunlara girdiğinde İngilizce olduğu için karakter hatası alıyorsun düzeltmenin 2 yolu var Vistalizator isimli prorgam ile ya bilgisayarını Türkçe yap (Ben öyle yaptım uğraşmıyorum) ya da optionsa gir Advanced Settings ordan JVM Argument diye bir kısım olacak onun karşısına -Duser.language=en -Duser.country=US yaz ve gir olacak :) yardımcı olabildiysem bir şuku :p

Allah senden razı olsun kardeş iyiki varsın :D 2. yolu tercih ettim oldu.[DOUBLEPOST=1391247859,1391247625][/DOUBLEPOST]Iıııı veya senırım ben öyle sanmışım :D Loging in olduktan sonra oyun açılıyor, consolede hala birşeyler yazmaya devam ediyor. Minecraft Mojang yazısında kalıyor. Daha sonra Consolede kırmızı yazılar çıkarak kapatıyor .

Ve bu arada benim bilgisayarım XP SP3. Vistalizator 7 ve Vista için :(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Allah senden razı olsun kardeş iyiki varsın :D 2. yolu tercih ettim oldu.[DOUBLEPOST=1391247859,1391247625][/DOUBLEPOST]Iıııı veya senırım ben öyle sanmışım :D Loging in olduktan sonra oyun açılıyor, consolede hala birşeyler yazmaya devam ediyor. Minecraft Mojang yazısında kalıyor. Daha sonra Consolede kırmızı yazılar çıkarak kapatıyor .

Ve bu arada benim bilgisayarım XP SP3. Vistalizator 7 ve Vista için :(
O zaman şey yap, tüm mod packleri sil o argumentsler ile dene.

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

fırat27

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
abi ben de açamıyorum mojang yazısı falan geliyor sonra gidiyor bu arada advanced options dan yazmamız gereken şeyi yazdım böyle oldu önceden hiç açılmıyordu.
bi baksanız şuna
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
köfte abi biliyor musun acaba çözümü?

Seek_Mine

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni seviroum <3 <3 <3 Çok teşekkür ederim kardeş ya bende 2. yolu denedim oldu alalh senden razı olsun