32 GB RAM , 2 GB EKRAN KARTI , GÖRÜNTÜ KIRILIYOR

omer302

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar 5 gb ta verdim 10 gb da verdim , yinede sağa ve sola dönüşler yaparken mouse ile , böyle görünütü kırılıyor gibi oluyor , yani şöyle diyim görüntü kayıyor gibi , herşeyi denedim , optifine yükledim vb ama olmuyor game boosterlar her şey fakar sizde yazın , neden olabilir , yakında yeni youtube channel ı açıcam fakat bunun olmasını istemiyorum

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı sürücüsünü güncelle ondan sonra ekran kartının sıcaklığına bak fanı temizle tozunu al ısındığındada yapıyor.

omer302

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı sürücüsünü güncelle ondan sonra ekran kartının sıcaklığına bak fanı temizle tozunu al ısındığındada yapıyor.
pc daha 6 günlük ve vatan bilgisayarın 32 gb lık rami olan tek pc , istersen vatan computer in sitesinden bakabilirsin

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Heryerde 32 gb 32gb diyip duruyorsun milletimi kerizliyorsun bilemedim.
Ekran kartının fanı taşınırken yerinden oynamış olabilir termal macun yetersiz olabilir birsürü olasılık var.

omer302

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öyle bi niyetim olsa vatandan bakabilirsiniz demem herhalde , ama kafamı sıkıyo , o kadar para veripte böyle olması

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya havle.
Kardeşim sen benim dediklerimi uyguladınmı internette birsürü program var donanımların ısısını ölçmek için bi bak ekran kartının sıcaklığına.

Oyuncu1999

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecraft ile ramin alakası yok minecrafta 5gb da versen 10 gb da versen o en fazla 2 gb harcar ama ekran kartın sorunlu olabilir