[Just Sprint] Parkur Mapı

Klariaon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Just Sprint v1.0
Parkur seviyor musunuz?
Eğer seviyorsanız bu harita tam size göre!
Çok uzun yapmadım sıkılırsınız diye fakat oynayanlar birer ikişer yorum gönderirse devamınıda yapmayı düşünüyorum, iyi eğlenceler!

Notlar ve Hatalar:
-Bazı yerlerde checkpointlerde sıkıntı var, eğer böyle bir sorun olursa son kaldıgınız yere uçabilirsiniz.
-Peaceful(barışçıl) modda oynayın
-Serverda oynuyorsanız komut blocklarının açık oldugundan emin olun
-Haritayı bitirince patlatmak serbest

Fotoğraflar:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Map Linki:
[DOUBLEPOST=1391562410,1391449241]
2. Sayfaya düşecek kadar yaşlanmışız :D

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
Deniyorum denedigimde bu yorum üzerinde düzeltme yaparak yorumumu belirteceğim..

Bu arada dosyanin boyutu biraz büyük oldugundan dolayi TTnet Kulanan bazi kisiler malesef indiremeyebilir

Oynadim her şey cok iyi ve özenle yapilmisti Buildler desenler v.s Ziplama süresi v.s de yetiyor hız alipta atlamali bölümde düstüm ancak ölmedim Bazi yerlere ısık koysaydiniz bence daha iyi olurdu bir su bölümü vardi giriyordun Finish e gitmek icin Cok karanlikti hic birsey göremedim ayni sey Finish mekani icinde gecerli Bence ugrasilmis bir map emege saygi.

Moderatör tarafından düzenlendi:

metehan2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gayet başarılı emeğinize sağlık gayet iyi olmuş oynarken çok hoşuma gitti

AGLET3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Deniyorum denedigimde bu yorum üzerinde düzeltme yaparak yorumumu belirteceğim..

Bu arada dosyanin boyutu biraz büyük oldugundan dolayi TTnet Kulanan bazi kisiler malesef indiremeyebilir

Oynadim her şey cok iyi ve özenle yapilmisti Buildler desenler v.s Ziplama süresi v.s de yetiyor hız alipta atlamali bölümde düstüm ancak ölmedim Bazi yerlere ısık koysaydiniz bence daha iyi olurdu bir su bölümü vardi giriyordun Finish e gitmek icin Cok karanlikti hic birsey göremedim ayni sey Finish mekani icinde gecerli Bence ugrasilmis bir map emege saygi.
TTnet kullanıyorum ama indirdim :p

M

MUHDE

Ziyaretçi
TTnet e 1Mbps Desek Bu dosyayi 65 Saniyede indirir Adam diyecek bunumu bekleyecem kapatir v.s Neyse Yeni mapinizi beklerim :)

Klariaon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zıplama destegi süresi yetmiyo
Ben kendim haritanın tamamını zaten test ettim,zıplama desteği fazla bile.
Ben yukarı çıktığımda daha hala 20 saniyesi kalmış oluyordu.[DOUBLEPOST=1391611639,1391611388][/DOUBLEPOST]

Orda galiba sende problem oldu,map başlarken size otomatikmen gece görüşü vermesi gerekiyordu :p[DOUBLEPOST=1391622245][/DOUBLEPOST]
TTnet e 1Mbps Desek Bu dosyayi 65 Saniyede indirir Adam diyecek bunumu bekleyecem kapatir v.s Neyse Yeni mapinizi beklerim :)
Yok Be Ben 10 saniyede indiriyorum ama TTNET :D

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
Pek merakli v.s deilim bu tur islere ama parkur mapi tekrar yapar isen seve seve oynarim bilgin olsun Yada adventure mapi :)