Arkadaşlar 4 adet soru soracağım.Yardımmmmm!!!

ELiTeX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorularım şunlar:

1-Online serverlere girdiğim zaman hemen oyundan atıyor.

2-Texture pack yükleyemiyorum.Hangi program bunu yapar?

3- Skin yükleyemiyorum.Hangi program bunu yapar?

4- Pockettool da change texture pack/skins adlı butona bastığım zaman uygulamadan atıyor.

5- Pockettool dan başka bir program önerirseniz sevinirim.

Yaptığınız veya yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

HasannnnTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-Online serverlere girdiğim zaman hemen oyundan atıyor. -> Bu sorun senin bağlantınla da olabilir o serverin ingiliz server olmasından kaynaklanabilir.2.'ye büyük ihtimalle ingiliz serverine niye giremesin diyebilrsiniz ama bazen o serverlarda ingilizlerden başka kişilerin server'a erişimi yasaklanıyor,engelleniyor.

2-Texture pack yükleyemiyorum.Hangi program bunu yapar? -> Google'a Direk Texture Pack Adinin Yazinca Sayfa Çıkar.Indir diyeceksin.Sagda yukarida genellikle ''skip add'' yazar ona bas indirme başlar.

3- Skin yükleyemiyorum.Hangi program bunu yapar? -> ''Skindex'' programi gerçekden en ünlü skin programıdır.Bir göz at.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

4- Pockettool da change texture pack/skins adlı butona bastığım zaman uygulamadan atıyor. -> Uygulamayi birdaha indirmeyi dene.Eger olmazsa belki senin bilgisayarından kaynaklanır.^^

ELiTeX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O uygulamayı indirdim ne yapacağım o uygulamayla?[DOUBLEPOST=1391597021,1391596953][/DOUBLEPOST]O uygulamayı indirdim ne yapacağım o uygulamayla?

ELiTeX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Valla işe yaradı skin uygulaması bulmuştum .Texture pack uygulaması bulursam yada önerirseniz sevinirim[DOUBLEPOST=1391619027,1391618761][/DOUBLEPOST]Birde skins yaptığımda adamın görünen eli (uzaktan gôsterimden değil) skin deki gibi olmuyo.Neden?