World of MıneCraft [Eşsiz Bir Map][Yapım Aşaması][%85]

Raptor_killer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya bak abisi,zorlama bence fotoğrafların (ç)alıntı olduğu ortaya çıktı,Hani biraz rezil oldun ama onurun kaldı onuda bu şekilde davranarak insanlara çiğnettirme.Özür dile ve kapat konuyu

Not:Yaşın küçük olduğundan Onur kavramını henüz bilmiyorsun ne mutlu ki ben sana anlatacağım;
Onur bir insanın kendine duyduğu saygı,sevgidir.

Kafan güzelmiş büyük abi-ablalarına abi diyip kendisini büyük göstermeye çalışan,fakat aslında kendisi abi olan arkadaşım..Güle Güle kullan :D

M

MUHDE

Ziyaretçi
Resimler Çok legal yerlerden olabilir,biliyorum..İsterseniz daha fazla resim koyarım :)[ama foto koymakta sıkıntı çektigimden hepsini koyamayabiliyorum :(]

Demissin Vede Build takimimiz demissin onumuze koyucaksin Alintı mapı ben Daha dogrusu biz yaptik diyerek bize kakalayacaksin Sonra AEmmit Gibi builderlerimizin hazin sonu gelecek olurmu boyle sey ?

Firearms_Professor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Raptor_killer bak bende burada okuduklarıma göre bir araştırma yaptım.Resimleri alıntı yapmışsın.Bu bize vermiş olduğun World of Minecraft isimli şey aslında bir server. World of Minecraft adlı bir server var.Ve de sonradan değiştirdiğin çok fazla belli oluyor."Lütfen iftira atmadan önce konuyu iyi okuyun beyler.." yazmışsın ama bu mesajı Pazartesi 10:53'te yazmışsın konuda ise SON DÜZENLEME 10:51'de YAZIYOR.BUNU DEĞİŞTİRDİĞİN BELLİ.
Sonra gelip diyorsun ki "Hatta eger map çok begenilirse server açmayı planlıyorum.." Sonra bide geleceksin ben bunun serverını çıkardığım diye mi kandıracaksın?
SERVER OLDUĞUNUN KANITI:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu adres serverın adresi.Arkadaşlar eğer server kapalıysa bir kanıt daha vereyim:

Hadi bakalım itiraz et şimdi.

Raptor_killer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Raptor_killer bak bende burada okuduklarıma göre bir araştırma yaptım.Resimleri alıntı yapmışsın.Bu bize vermiş olduğun World of Minecraft isimli şey aslında bir server. World of Minecraft adlı bir server var.Ve de sonradan değiştirdiğin çok fazla belli oluyor."Lütfen iftira atmadan önce konuyu iyi okuyun beyler.." yazmışsın ama bu mesajı Pazartesi 10:53'te yazmışsın konuda ise SON DÜZENLEME 10:51'de YAZIYOR.BUNU DEĞİŞTİRDİĞİN BELLİ.
Sonra gelip diyorsun ki "Hatta eger map çok begenilirse server açmayı planlıyorum.." Sonra bide geleceksin ben bunun serverını çıkardığım diye mi kandıracaksın?
SERVER OLDUĞUNUN KANITI:
bu adres serverın adresi.Arkadaşlar eğer server kapalıysa bir kanıt daha vereyim:

Hadi bakalım itiraz et şimdi.

1.Konuyu degiştirdim,çünkü bundan önce bir konu daha vardı ve o konuda kapandı belli sebeplerden dolayı..Sonra oradakileri alip başka konu açarken onu koymayı unutmuştum..en sonda onu ekledim..
2.Server olayına gelirsek ilk defa görüyorum bu serveri..Aslında server kurmayı da düşünmüyorduk fakat bir arkadaşımız size böyle böyle yapıp server açarız demişti çoook önceden..Bende onla konuşup hypixel'inki gibi bir sw kurabilrmiyi diye düşünüyordum..Bu fikrimi de konuya yazıyım dedim..Ve WoM mapınıda şu an takımda yazdıgım arkadaşlarım ugraşiyor..Bitince mal gibi kalicaksınız zaten..Çok az kaldı..Lütfen burada çok bilmişlik yapıp,artistlenmeyin küçüklerim ki,forumda konu açarken korkmayasınız..

M

MUHDE

Ziyaretçi
1Sn resimler alintimi deilmi Alinti Ee mapin suandaki yapilisindan fotoraf cekip atarsan sevinirim..

Firearms_Professor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.Konuyu degiştirdim,çünkü bundan önce bir konu daha vardı ve o konuda kapandı belli sebeplerden dolayı..Sonra oradakileri alip başka konu açarken onu koymayı unutmuştum..en sonda onu ekledim..
2.Server olayına gelirsek ilk defa görüyorum bu serveri..Aslında server kurmayı da düşünmüyorduk fakat bir arkadaşımız size böyle böyle yapıp server açarız demişti çoook önceden..Bende onla konuşup hypixel'inki gibi bir sw kurabilrmiyi diye düşünüyordum..Bu fikrimi de konuya yazıyım dedim..Ve WoM mapınıda şu an takımda yazdıgım arkadaşlarım ugraşiyor..Bitince mal gibi kalicaksınız zaten..Çok az kaldı..Lütfen burada çok bilmişlik yapıp,artistlenmeyin küçüklerim ki,forumda konu açarken korkmayasınız..
Yahu ben KONU AÇARKEN senden niye korkayım ki?
Bak eğer sen böyle bir şey yapmamışsan resmini ver kanıtla.Ben sana özel mesaj olarak bir program vereceğim onla sorun olmadan çekebilirsin.Sen bana müsait olduğun bir zaman söyle ben sana özel mesaj olarak göndereyim.Bitince mal gibi falan kalmayacağız.Senden özür dileyeceğiz o kadar.

Son düzenleme:

Raptor_killer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yahu ben KONU AÇARKEN senden niye korkayım ki?
Bak eğer sen böyle bir şey yapmamışsan resmini ver kanıtla.Ben sana özel mesaj olarak bir program vereceğim onla sorun olmadan çekebilirsin.Sen bana müsait olduğun bir zaman söyle ben sana özel mesaj olarak göndereyim.

Zaten fotograf çekmek ile bir sıkıntım yok kardeşim..Kullandıgım internet img,png türü dosyaları resim upload sitelerine yüklemiyor..Ugraşsam düzeltirim fakat,sırf bunun için ugraşmak istemiyorum..

Firearms_Professor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten fotograf çekmek ile bir sıkıntım yok kardeşim..Kullandıgım internet img,png türü dosyaları resim upload sitelerine yüklemiyor..Ugraşsam düzeltirim fakat,sırf bunun için ugraşmak istemiyorum..
O zaman özür dilerim kardeşim..[DOUBLEPOST=1391601208,1391600915][/DOUBLEPOST]
Bu arada resimleri çektiysen istersen bana gönder ben upload yapayım.Sonra sana linkini veririm.