Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EpicBoss plugin yardım lütfen 1 dakikanızı ayırıp bakarmısınız ? acilde
bu konu ya kimse cevap vermez burada. bunu ingilizce kaynaklardan araştırman lazım. muhtemelen modu yapan kişi böyle bir özellik koymuştur.eğer belli alan yapamıyorsan farklı bir dünyada boss savaş alanı açabilirsin. kolaygelsin
bu konu ya kimse cevap vermez burada. bunu ingilizce kaynaklardan araştırman lazım. muhtemelen modu yapan kişi böyle bir özellik koymuştur.eğer belli alan yapamıyorsan farklı bir dünyada boss savaş alanı açabilirsin. kolaygelsin
Saçmalamayı kes kardeşim. Çoğu faction serverlerde var o yüzden sordum benimde svm var bende yapmak istiyorum biri çıkar anlatır inşallah.[DOUBLEPOST=1391640186,1391637094][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1391663590][/DOUBLEPOST]güncel
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.