Minecraft Android Versiyonu v1.0 Sizlerin Hizmetinizde!

iCloud

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Ben iCloud. Bu forumdaki ilk konumu açacakken güzel bir şey olsun istemiştim. Foruma Android telefon kullanan arkadaşlarım genellikle Tapatalk gibi uygulamalardan giriyor. Bende forumun bir Android uygulaması olsun istedim ve bunu yaptım. Daha versiyonu 1.0 yani daha uygulamam çok yeni. Geliştirilme aşamasında. Ama bence şimdiden güzel gözüküyor. Hem hızlı. Hem forumu PC formatında gösteriyor. Sizlerin de uygulamayı görmeniz ve kullanmanız için bazı screenshotlar ve indirme linklerini vereceğim. Malesef Google Play'a koyamıyorum çünkü 25$ kayıt ücreti istiyor. İnşallah beğenirsiniz..

Screenshotlar:

Anasayfa Ekranı:

Giriş Ekranı:

Forumlar:

Evet arkadaşlar ekran görüntüleri böyle. Uygulama daha da geliştirilecek ve daha güzel bir tasarım ve görselliğe kavuşturulacaktır.

Şimdi gelelim indirme linklerine... [RESİMLERE TIKLAMANIZ YETERLİDİR]

!!!DİKKAT!!!
"TELEFONUNUZDA OLUŞAN HERHANGİ BİR SORUNDA UYGULAMA YADA BEN SORUMLU OLMAM. İSTER İNDİRİRSİNİZ İSTERSENİZ İNDİRMEZSİNİZ. AŞAĞIDA VIRUSTOTAL SONUÇLARI VAR. ONA GÖRE DİKKAT EDİN!"

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben iCloud yazmasan ismini bilmicektim sağol

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aynen kardeşim çok haklısın.
birde bedavaya kaydolup binlerce saçma programı markete koyup marketi çökertebilecek insanları düşünün 25 dolar gayet makul bir para ben daha yüksektir diye düşünüyordum. Ayrıca nasıl yaptığın açıklamasında daha gerçekçi şeyler yazmazsan konuyu arşive alabilirim.