Acil yardım lütfen bakın :((

Noobery

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya ben geçen yaklaşık 1 ay oldu mc premium aldım gittigidiyordan her şey tamam ama daha 2 gün öncesine kadar mcsg tarzı premium serverlarda oynuyodumama artık hiçbi premium servera girmiyor ayrıca skinde değiştiremiyorum .. skin değiştirme yerinde: ilk önce oyunu satın almalısınız diyor ama yine 2 gün öncesine kadar skinde değiştirebiliyodum ://

pre serverına girmeye çalışınc çıkan hata:

[DOUBLEPOST=1391530437,1391525641][/DOUBLEPOST]yardım :([DOUBLEPOST=1391675192][/DOUBLEPOST]lütfen yardım :(

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hep diyorum gittigidiyor.com'dan almayın. Güvenli değil.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

Noobery

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
satan kişi facebooktaki little gamer adındaki bir grubun admini ben ödemeyi gittigidiyordan yaptıktan sonra emailime key geldi -- keyi kullandım yaklaşık bir ay kadar oynaıktan sonra hesabın premiumluğu gitti hatta skin bile değiştiremiyorum.. acaba 1 ay denemelik tarzı birşeymi ?

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır . Server protoperties dosyasını notepad ile aç. Online mode kısmının yanına false yaz. Crackli oynayanlar oyuna girebilir.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer hala sorun devam ediyorsa satan kişiyle irtibata geç. Yanıt vermiyorsa dava bile aç :D :D

Noobery

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben server açmadım :// ayrıca crackli oynamak istemiyorum ben o kadar premuim aldım ama girmiyor sadece sorunumun bir çözümü varmı onu arıyorum ^^ ayrıca satan kişiyle irtibata geçtiğimde oda bana gittigidiyorla irtibata geç diyor ayrıca ürünü satan kişi gittigidiyordan hesabını silmiş (ne tesadüf)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ürün bu -- açıklamasındada süresiz yazıyor birde bunu nasıl şikayet edebilirim[DOUBLEPOST=1391676064,1391676032][/DOUBLEPOST]
belkide süreli premiumluktur seninki.

bende bunu merak ediyorum adam bana süresiz diye sattı :DD süreli premiumlar satılıyormu ?

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft premium sınırsızdır. Sınırlı olsa kim paraya kıyardı 1 ay için alırdı ?

ahm1453

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gittigidiyor güvenli değil sahte ve sınırlı sata bilir belki satmaz ama belki böyle olabilir.Sen MOJANG dan alsaydın.

ahm1453

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ucuza okadar olur.[DOUBLEPOST=1391676451,1391676402][/DOUBLEPOST]mojang pahalı olabilir ama güvanli

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dava açmak istiyorsan ki haklısın , mahkemeye git dilekçe ver. Olayı harfi harfine yaz. Aldığım kişiye ulaşamıyorum de. KAZANIRSIN

Noobery

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eğer zaten aldığım kişiye ulaşamazsam ( ki herif gittigidiyordan hesabını bile silmiş) böyle birşeyi düşnüyorum ki kendisine mesajda attım cevap vermezse ciddi sorunlarımız oluşur diye

ahm1453

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Belkide sorun bilgisayardadır sen iyice araştır sorun premium damıymış bilgisayardamı.iyice öğren yoksa davayı kayıp edersin rezil olursun:(:S