MineCraft Oyuna Girerken Hata Ne Yaptıysam Çözemedim Yardım

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ama siz yine de
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden ekran kartı sürücünüza bir bakın derim. İndirmeseniz bile sürümlerine bakın eskiyse indirirsiniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yuh La Telefon Bile Acıyor Bilgisayar mı Acımayacak
Telefondaki telefona göre tasarlanıyor ama.[DOUBLEPOST=1391682378,1391682272][/DOUBLEPOST]
Peki 2.1 Kursam Zarar Görür mü ?
Desteklemediği için kuramaz sanırım. Yani 32 bit işletim sistemine 64 bit bir program yüklemeye çalışınca bir hata verir ya, onun gibi bir hata verebilir. Ayrıca OpenGL yi tek bulmanız biraz zor bulursunuz fakat indirdikten sonra virüs taraması yapın ve interntte indiridğiniz kaynak ile ilgili biraz araştırma yapın. Sonra kurun.

Mehmet000

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam Tesekkürler Madem Desteklemiyor Bizde Oynamayız Ne Yapalım Hosuma Gitmisti Ama

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Burada yazdığına göre;
In the far future (Minecraft version 1.8, if not later), Minecraft will no longer support OpenGL versions older than 2.1.
Kısaca;
Minecraft'ın yeni sürümleri (En azıdan 1.8'den sonrakiler) 2.1 Open Gl yi daha fazla destekelmeyecekler.
Yani 1.8 den eski versiyonları hâlâ oynayabilirisniz.

Son düzenleme:

Mehmet000

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.8 Altı mı Girebilirim :D Ne Olur Oynıyabilir miyim ben bu oyunu[DOUBLEPOST=1391683224,1391683120][/DOUBLEPOST]Sen onu söyle oynar mıyım oynıyamaz mıyım ? :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1

Burada bir 1.8 var. İstersen bak derim. Ama oyun telefonundakinden pek de farklı olmasa gerek :D Tabi bu kötü bir şey. Ama dene istiyorsan sana biraz tecrübe olur.