Arkadaşlar Acil Bakarmısınız (Hesabımdaki Premium Silindi)

Despotables

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba ,

Benim bir şikayetim var . Arkadaşlar ben hesabımı 2 ay önce premium kod alarak premium yapmıştım kullanıyordum taki bu güne kadar bügün hesaba giriyorum buy minecraft yazıyor fakat premium yapıp hesabımın skinini bile site üzerinden değiştirmiştim hesabım neden silindi ne yapabilirim lütfen yardımcı olun ..

Despotables

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya aslinda bugun olmadida 1 ay once oldu galiba oyle hatirliyorum bugun siteye girdigimde boyle biseyle karşilaştim siz bunu kac kiside daha gordunuz?
Arkadasim hile kullanirsan iptal olmustur dedi peki boyle bir ihtimal varmi?
Bu bugün 3., 4. çok garip. Siz de mi ucuz aldınız?
[DOUBLEPOST=1391716063,1391716003][/DOUBLEPOST]
Ya aslinda bugun olmadida 1 ay once oldu galiba oyle hatirliyorum bugun siteye girdigimde boyle biseyle karşilaştim siz bunu kac kiside daha gordunuz?
Arkadasim hile kullanirsan iptal olmustur dedi peki boyle bir ihtimal varmi?
Benimde arkadasim vesile oldu ona 10 tl verdim o bana kod verdi en baslarda cok guzel calisiyordu skin imi bile degistirmistim

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hile kullanmak buna yol açmaz. Ama 50 tl lik oyun 10 tl ye olmaz bilirsin. Kapitalist dünya burası. Diğer kullanıcılarda çok ucuz almışlar. Sanırım seninle birlikte 4 kişi oldu ya da 3.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
İngilizce konusunda yardımcı olabilirim. Siz Türkçe'sini yazarsanız. Tabi bir de bunu aldığınıza dair bir belgede vermelisiniz.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya allahım ya rabbim artık şunu yapmayın gidin minecraft sitesinden alın afedersiniz mal mal gidiyorsunuz başka sitelerden alıyorsunuz sonra 10 tl verip e mail şifre alıyorsunuz sonra al 1 hafta 1 ay sonra yine al yine al yine al 1 kez 63-63 tl verip alamadınız kaç yıldır bu kadar mı zor yahu !

Despotables

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya allahım ya rabbim artık şunu yapmayın gidin minecraft sitesinden alın afedersiniz mal mal gidiyorsunuz başka sitelerden alıyorsunuz sonra 10 tl verip e mail şifre alıyorsunuz sonra al 1 hafta 1 ay sonra yine al yine al yine al 1 kez 63-63 tl verip alamadınız kaç yıldır bu kadar mı zor yahu !
Kardeşim hesap almadım zekimisin sen hesap niye alıyım hesaplar 3 tl ye bile alınır ama ne kadar güvenilir belli değil ?_